tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
ved to giv mna sa vsetci chlapy boja :-)))ale ja nehryziem!uz idem buvat moja lebo mi to uz nemysli absolutne-pustila som sa este do prace-do nejakych faktur len uz sa mi to nejako zlieva do machule tak kaslem na to a idem sa konecne vyspat!!!juchu pa.
kamaratsky mam! len ten a zatial len tu. sa tesim :))
ten moj postar mozno preto meska,ze sa ta boji...je nebezpecne chodit za takou zenou nocnou hodinou :DDD
so robkas?
no giv nedoslo mi nic!!! vies co som postrehla? ze vecer a v noci sa tomu tvojmu postarovi velmi nechce chodit, ktovie kde vsade sa po ceste zastavi a co vsetko tam robi :-)))
hej uz som pochopila ze si myslela prave to.aj tak nemas zaujem???
tesim na kamaratov a kamaratky...len musim zmobilizovat sily do akcie.
prisiel ti mail? citas uz?
to kamaratstvo! iba to.som spokojna,ze o to ide.kamaratov mam rada.
fuuuha,uz su tu nasi!
no aj u nas to dnes vyzeralo na peknu poladovicu som skoncila na zadku a teraz ma cely boli :-))) sikula! neviem,nechapem cim som ta tak potesila???? napis sem sifrovane lebo kym ten tvoj postar dorazi...
bruni,potesila si ma,ani nevies ako!!!som si to predstvovala tragickejsie, ale vlastne teraz vidim,ze o nic nejde!
cakam rodicov.nevzali si mobily a uz davno mali byt doma :(( tu je dnes riadna poladovica....
no len karco dako nepise :-) asi ho vyplasili tie prve vety:-) no ale sam si to chcel karco- vediet to.
ejha giv ty sa dnes prekonavas!!! to ta tie moje dnes tak oslovili? a cim??? :-)))
brunca,mas dalsi mail...teda,ak postar nemeska.