NAJ depresivne kocky!!!

anka21

bol uz 3x hospitalizovany a momentalne je doma, je to moj dedko, a vies ked bol v nemocnici tak prve dni som nespala lebo bol vo vaznom stave potom mu uz bolo lepsie tak aj ja som bola kludnejsia, ale teraz je to zase blbe ale tiez nemoze byt stale v nemocnici, a jaj mam tak vedla neho izbu za vsetko pocujem, tak ked kasle tak nespim lebo mi to vadi, a ked nekasle tak tiez nespim lebo pocuvam kedy zakasle, ze ci este vobec dycha....

karco

asd: tak sa urazim. :)
anka21: a to si na vsetko uplne sama? nemas niekoho kto by ti v tom mohol pomoct aby si mala menej stresu?

karco

asd: no mne islo hlavne o - ťažkosti so sústredením, depresia, vysoká citlivosť, poruchy spánku, podráždenosť. si nerob srandu.

karco

anka21: dobre, urcite chod k psychologovi. ten ti fakt pomoze. trochu sa snaz sama ukludnit. vsetko este predsa moze dobre skoncit. mas skuskove. to je dolezite. snaz sa pri tom vsetkom sustredit aj na skusky. ten clovek co je tazko chori - tak nie je hospitalizovany?

anka21

ja mam aj zdravotne problemy ale ja sa tym nezaoberam lebo ma nebavi sediet stale u lekara a ani na to nemam cas...mam leukopeniu a som chudokrvna a neviem co este a aj ako sa hovori ,,po zenskejj stranke,, to nemam vsetko v poriadku..ps:sorry za tie chyby ale nechce sa mi ich opravovat