NAJ depresivne kocky!!!

giv

bruni,to bolo o mne,nie o nikom.je kamarat. pochopila si ma? a zije sa mu takemu lepsie,aj to som napisala...stastni taki ludia.
este som ti toto napisala do nejakej cudzej temy :)

brunca

giv poslala som ti very very cruel but truth mail !!!! heart me bleed !!! viem ze to neprijmes ale nech, pisem vzdy pravdu-nech je akokolvek kruta a je to pre tvoje dobro.
gomez je kamarat tak ho nechaj tak. nie vsetci ludia nam sadnu, nie vsetci ludia nam rozumeju ale nie je spravne ich za to odsudit.
precitaj si mail.aj ked viem ze bude posledny-lebo ty sa tak rozhodnes.nechcem to tak,ale prijmem tvoje rozhodnutie.

giv

bruni,tak ten druhy mail ignoruj :)))
napis mi tu,budem spokojnejsia, lebo teraz nie som! hocico,napis nieco fajne,lebo tu vybuchnem od nervozity :))

giv

to nie je mozne,brunca! nie preto som ti pisala! ak si to budes takto brat na svoje triko,tak ja nebudem pisat. to bolo o mne,a teraz vidim,ze aj o nom...vsimla si si,ze som neoodolala a este tam napisala.
:((( take velke deco a kolko ma rokov!uz by mal byt iny...ale asi sa mu lepsie zije,ked je taky aky je.
napis mi!!

brunca

givus moja asi niekto tam hore nechce aby som citala tvoje mudre a krasne maily- lebo nic nechodi- stale cakam.a nic:-(