NAJ depresivne kocky!!!

kikina

Počujte vy plačlivé údolia už neplačte čo nevidieť príde Santa a prinesie Vám veeeeeeľaaaaaaa darčekov,

brunca

givus dnes uz musim koncit-lebo mi asi roztrhne hlavu! ale rano si poriadne privstanem a precitam dobre?tak posli-dik. a dobru noc- aj ked asi nebude az taka dobra :-) posielam smailika aby bolo lepsie- bude.

brunca

no ja stale :-( citam si to stale znovu a znovu tvoj aj moj a premyslam ako nam pomoct!ale asi nic mudre nevymyslim,bohuzial.

giv

kikina, este nie, lebo som nestihala, ale dnes som ho nadiktovala nasim,aby nezabudli kupit suroviny.
brunca, poslala som ti mail.ak odpovies, potesim sa.dakujem velmi za tvoj! mam ta velmi rada.

brunca

no si ma kikina rozosmiala-teda podarilo sa ti to cez slzy,

giv mas tam dalsi mail- uz nie tak hnusny ale rovnako kruty len v opacnom poradi :-)tak si ho precitaj ked budes chciet a daj vediet,ok?

kikina

Čaute, giv ako dopadol likér skúšala si ho vyrobiť? Babulky nemajte depku, ja som zistila, že asi som vystresovaná ked som chcela kamoške vystúpiť z auta a nedarilo sami, lebo som bola pripútaná pásmi, tak mi to prišlo smiešne, že som nemohla ani vystúpiť, asi riešim stres smiechom :o)

brunca

giv jedine co nikdy nikdy neprijmem je pozerat sa ako ludia ktorych mam rada sa sami dobrovolne nicia- z tohto mi je neskutocne smutno a srdce mi trha na kusy-ja som ta pochopila giv velmi dobre-ale vse mas v maily nebudem to tu preberat lebo by to nebolo voci tebe fer.pa