Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJ depresivne kocky!!!

neviem

Máte zdravotné problémy? Skúšali ste uz svetelnú terapiu BIOPTRON? Poradím Vám. Napíšte na kryon01@centrum.sk, poprípade mi nechajte svoj kontakt. Spojím sa s Vami.

brunuska

ved hej giv aj ja uz idem par ludom asi poriadne na nervy ale to je len zavist a ziarlivost :-)))takze tych co im idem na nervy mam v pazi- mna nik nezlomi!!! presla som z drsnej brunci na milucku brunusku:-))))))
ale velmi sa netes- super mi je hudba mi reve a robim veci na ktore som dodnes nemala cas!
uzi si to s kamoskou- nabije ta to pozitivnou energiou ktoru tak potrebujes!!!paaa

giv

:)))
brunuska, tak ahoj!!!
aj mne sa to stalo kedysi s nickom. niekomu vadilo, ze som pisala, tak zaregistroval moj nick,hoci ho nikdy nepouzil. ale ja som si poradila podobne ako ty! a este som si ten novy aj preistotu zaregistrovala.
uzi si dovolenku a kamaratky! ja si uzivam upratko!zachvilu budeme mat plnu pinvicu,lebo tam vsetko odnasam.uz cakam,co mi povedia,ked tam niekto otvori dvere a padne mu to na hlavu :))
poobede idem tiez s kamoskou do mesta.
tak zatial ahoooj,pokracujem v praci.
ked mi kamaratka stale pise,ze uz sa tesi k nam,tak mam nervy z nestihaciek a musim sa prekonavat,aby som nesedela pri mailoch.
papapa

brunuska

juchu givus dosiel- hned sa do neho pustim a odpisem.
aky mas dnes den???
ja celkom fajn-dobra naladicka- sme riadne blbly s kamoskou a sestrou v meste.bola sranda. som si urobila poriadnu radost nakupmi- darcekmi nielen pre mojich blizkych ale hlavne pre seba- tento rok akosi kazdy odo mna dostane spodne pradlo :-))) neviem cim to je-asi mam taku naladu:-) ale oni sa potesia lebo mam dobry vkus.mam od dnes dovolenku a strasne sa tesim- oddychujem a tak- uz som ju velmi potrebovala.kamoska je ok!aspon kym je tu.

takze info pre vsetkych nepusti ma pod mojim nickom takze toto je moj novy a prispevky pod nickom brunca uz viac nie su moje-tak si zvykajte na nove meno.

giv

dobre ranko, brunca!!
ja uz nespim,ale som tu sekundu. idem prec,len som ta chcela pozdravit. musim do banky a sporitelne.
aj ja som nestastna tomu mailu :( ale aspon ten dnesny bude pozitivnejsi,lebo vcerajsi nebol.
paaaaaa

brunca

Dobreee raankooo vsetkym :-OOOO
givus moja-uz si druha-co ma pripravila technika o krasny mail. mrzi ma to.tesila som sa na tvoj mail-aj ked viem ze by bol velmi smutny.to je to kikina ze sa blizia vianoce-u niektorych to totiz uz nie su sviatky pokoja a stastia ale naopak-nocna mora-ale prezit sa to nejak musi.

giv

brunca, do teraz som ti pisla mail,najdlhsi v mojom zivote a padol mi pc. musela som natvrdo vypnut.mala som to ulozene ale iba v pamati a ta a vymazala. tak som :(( uz idem spat aj ja. zajtra ti napisem novy....hoci uz nikdy nebude taky ako ten dnesny.
dobru nocku!