Chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s užívaním lieku Agnucaston, či pôsobí aj proti menštruačným bolestiam. bola by som rada, keby som sa dozvedela názvy nejakých iných liekov (nie na predpis)okrem panadolu femina a ibalginu, lebo tie bolesti sú už fakt neznesiteľné a bežné lieky od bolesti mi na to nepôsobia. ďakujem
Menstruacne bolesti, lieky
V internetovej lekárni Algifen nie je zaradený medzi voľnopredajných liekov.
Ahojte,viete co aj mam ties uz asi 7mesiacov neskutocne bolesti,.ktore som ostatne roky nemala...a teraz sa neviem ani psotavit z postele..tak mala som NIMED na predpis..an utlmenie bolesti ale tie prestali zaberat a mam ten pupalkovy olej uz ho beriem asi mesiac a treba ho brat take tri mesiace a ymslim ze to zaberie ked uz tu ma niekto aj s tym skusenost..popripade k tomu nejaky zensky caj pytat v lekarni...
Algifen tabletky alebo kvapky kupuješ bez receptu?Mne stále hovoria ze len na recept.Je to zaradené medzi volnopredajné lieky alebo más známosť v lekárni?
Koren mexickeho Yamu alebo pupalkovy olej.Ucinok neni okamzity,ale po case sa to vsetko znormalizuje.Viem o com hovorim :-).
a nejaké iné lieky na prírodnej báze??čo by nezaťažovalo pečeň. teda asi nič chemické. Tá alchemilka sa mi celkom páči.
Algifen je aj bez predpisu, normálne ho kupujem a ešte som nemala s tým problém. Zaberie to do 20 minút.
Novalgin je veľmi silný proti bolesti aj zubári to vypíšu proti bolestiam.Používa sa pri veľkých bolestiach.Ja si dávam NO-SPA tabletky ked mám krče.Dal mi to gynekolog.Algifen je na recept tiež.Magister niekedy mi dával ,vedel že mávam aj na recept vypísané.Novalgin aj NO-SPA tab.tiež tak na recept by mali byť.
ALGIFEN je na predpis
vyskusaj kuru z alchemilky (caj). pi 3 tyzdne, potom pauza aspon 2 tyzdne a znovu pi 3 tyzdne
mne najviac zabera nalgesin S