Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som pekná??

kvakinko

businka,

doporucujem ti niekde vycestovat, kde maju ludia skutocne problemi a sama uvidis, aka si obmedzena.
Jaa sa pytala na nazory, tak ich dostala 9ake je to jej fotka a nechcela urobit len zle nejakej spoluziacke).

eus

podla mna nie si skareda ale si este velmi mlada a tvoje crty nemaju este zenske tvary, pockaj 2-3 roky a uvidis ako sa zmenis, tvar sa ti predlzi, zvyraznia sa ti licne kosti, inac na niektorych fotkach si zlata ako babika ;)

sandy27

krasa-polna trava. niekto je dnes pekny a zajtra sa mu stane uraz a po krase nebude ani stopy. takze naco sa hadat kvoli takym pominutelnym veciam?

jaja

Poviem vam to z pohladu mna ako jej rovensicky (mam 15 rokov)
kvakinko ma urcitym sposobom pravdu
ja keby som sem vycapila fotku tak iba vtedy kebyze chcem pocut ze som krasna
kebyze som skareda tak to o sebe davno viem z reakcie okolia v ktorom zijem uz 15 rokov...takze to je len otom ze cce pout ze ej krasna...ja yb som to tiez len pod takym zamerom robila :)
inaak zuzicka nie si skareda ale vazne vyzeras strasne mladucko a 16 rokov by som ti urcite netipovala...max 12 a to myslim vazne tak mozno je to fotkami a v skutocnosti tak nevyzeras aleee fact mlado vyzeras :) skus sa namalovat a ta ofina je strasna (ja nenavidim emo hej mno)aspon si ju skrat :)

kocka18

dajme si tu vsetci fotky a hodnotme sa navzajom lebo je to tu o tom ze kazdy jej pise ze je skareda ked vy nie ste o nic lepsi.. ona ma len zly uces uces doakze divy

businka

kvakinko, pre take mlade dievca je uplne normalne ze sa zaobera svojim vzhladom. Presiel tym kazdy z nas. A kto tvrdi, ze nikdy v zivote to pre neho nebolo dolezite, tak klame.

businka

anka, ja si naozaj myslim, ze je pekna. Nevidim na nej nic skarede. Pripustam vsak iny nazor, ide mi len o sposob jeho vyjadrenia, lebo viem co to moze mladym dievcatam sposobit.