Prosím pozrite si stránku pokec.azet.sk a napíšte svoj názor na mňa. Veľmi má táto otázka trápi a chcem sa dozvedieť pravdu. Ďakujem
som pekná??
no vy ste teda pekne trápny!!!! Ani neviete ako sa za vaše odpovede mohla dievčina zakompplexovať. Je mi z tohto sveta zle! Veď každá sme svojím spôsobom pekná-žiadne ideály neexistujú. Podľa mńa má dosť takú detskú, ale zaujmavú tvár, ale i tak peknú. Poviem vám ste úbohý!!!
tak fakt slepi ludia moze povedat ze toto dievca je skarede... Je naozaj zlate :) Krasne velke oci, plne pery a nadherne vlasy, mlada a vesela,... alebo sa niekomu paci smutny ci nastvaty styl emo?
Stretnut ju v noci, ani neviem kadial utekat.Tie fotky hovoria za vsetko.brrrrrr.Myslim, ze tam nepomoze ani plastika.Ako sorry,nic v zlom.
podla mna tí čo pisu ze je skareda, to pisu preto ze su sami skaredí a zavidia :))
je škaredá. a je ! a je! a je! Myslím si že tie pozitíva si píše sama sebe!
hej, si pekná, patríš medzi 20% krajších báb
ludia vy ste hnusni teda. by som chcela vidiet vase ksichty. hlavne ze ste tu anonymne a mozte si poohovarat
cyprián, si dobrýýý! vra mimozemšťanka.
Niečo a tom bude. Ale najlepší názor bol, že je ako eskimáčka. A to je fakt pravda.
No podľa mňa má príšerný nos. Ale príšerný. A dievča-tie oči už nikdy tak nevyplešťuj. Si ako prejdená žaba.
Myslela som si, ze to je upravena fotka, vyzera ako karikatura, nejaka kreslena postavicka. Pravdupovediac trochu mimozemstan... Nepaci sa mi.
nevyzerá ani na 12 ale tak najaviac na 10. A vyzerá otrasne. Ale sa sa prikláňam k názoru, že asi si chcel niekto z niekoho vystreliť, a vycapila sem fotku svojej (ne)priateľky, aby si spravila srandu... lebo neverím, že existuje debil, ktorý také niečo spravil so svojou fotkou. V tom prípade sa tomu chúďatku ospravedlňujem...