Prosím pozrite si stránku pokec.azet.sk a napíšte svoj názor na mňa. Veľmi má táto otázka trápi a chcem sa dozvedieť pravdu. Ďakujem
som pekná??
No vidis, mna zase uraza, ked existuje hromada daleko vacsich problemov, Spomeniem napr. hlad, nezamestnanost atd. a niekto sa tu stara o take hluposti. Tvoje komentare vypovedaju svoje. Ked budes tz a jaa brat ohlad na druhych, tak sa mozme zacat bavit o nejakej slusnosti.
Businka, takže aj ty pripúšťaš, že nie je pekná.
Ale keď si frajera našla Lucia, čo chodí do telerána a má také veľke zuby a sánku do zadu, tak si najde aj ona. Jaaa je oproti nej krásavica. Ta Lucia je fakt škaredá, ale je pravda, že ona za to nemôže.
nie je pekná. Ja mám 23 rokov. A ak je niečo pravda poviem ju do očí. Súhlasím: nos je otrasný.
no 16 by som tomu dievcatku urcite netipovala. tak 10-11 najviac. viacej nie. jednoducho mala babika, ktora sa nudi a pridava si vek (skoda, ze viac nepracovala s fotkami v PC a nespravila sa starsou :o) a zaklada temy jednu za druhou.
.. aj ked by bola rozmaznany jedinacik, tvoje slova mozu mat pre nu zly dopad. A presne si to vystihol, TIPOL by si. Nevies to na isto, tak by si mal vazot slova. Je rozdiel, ked povies dievcatu v puberte ze je skrata, alebo ked povies dospelej vyzretej zene ze je skrata. Snad necakas od dietata, ze sa nad to s lahkostou povznesie.
Nie niesom rozmaznany jedinacik :)
businka,
no podla otazky bz som tipol, ze je rozmaznany jedinacik. A ty tiez. Na veku nezalezi.
kvakinko, tu otazku polozilo 16-rocne dievca, ktore je vo vyvoji a vnima svet uplne inak ako dospela zena, ale to zrejme nepochopis. A mne nevadi, ze mas iny nazor. Vadi mi sposob, akym si ho vyjadril.
Kolko mas rokov ty? Ked sa ohanas vekom.
Podľa mňa nie si pekná. A poviem ti to priamo ako kvakinko. Ak by som ti povedala, že si pekná, tak budem klamať. Je veľa dievčat, čo sa ti smeje do ksichtu a pritom si myslí svoje. Netreba odsudzovať ľudí za to, že povedia pravdu.
A podľa mňa máš 10 rokov, aspoň na toľko vyzeráš.
businka,
ked chce niekto pocut, ze je pekny, tak si to nahra na magnetofon a pusta si to doma. A nekladie dementne otazky a komentare, ako niektori. Ked budes trochu starsia moyno pochopis, ze ludia maju rozne nazory na tu istu vec a kto kladie taketo otazky, nie je nik iny ako hlupy egocentrista.