som pekná??

kvakinko

No vidis, mna zase uraza, ked existuje hromada daleko vacsich problemov, Spomeniem napr. hlad, nezamestnanost atd. a niekto sa tu stara o take hluposti. Tvoje komentare vypovedaju svoje. Ked budes tz a jaa brat ohlad na druhych, tak sa mozme zacat bavit o nejakej slusnosti.

anka 00

Businka, takže aj ty pripúšťaš, že nie je pekná.
Ale keď si frajera našla Lucia, čo chodí do telerána a má také veľke zuby a sánku do zadu, tak si najde aj ona. Jaaa je oproti nej krásavica. Ta Lucia je fakt škaredá, ale je pravda, že ona za to nemôže.

majka_

no 16 by som tomu dievcatku urcite netipovala. tak 10-11 najviac. viacej nie. jednoducho mala babika, ktora sa nudi a pridava si vek (skoda, ze viac nepracovala s fotkami v PC a nespravila sa starsou :o) a zaklada temy jednu za druhou.

businka

.. aj ked by bola rozmaznany jedinacik, tvoje slova mozu mat pre nu zly dopad. A presne si to vystihol, TIPOL by si. Nevies to na isto, tak by si mal vazot slova. Je rozdiel, ked povies dievcatu v puberte ze je skrata, alebo ked povies dospelej vyzretej zene ze je skrata. Snad necakas od dietata, ze sa nad to s lahkostou povznesie.

Nie niesom rozmaznany jedinacik :)

businka

kvakinko, tu otazku polozilo 16-rocne dievca, ktore je vo vyvoji a vnima svet uplne inak ako dospela zena, ale to zrejme nepochopis. A mne nevadi, ze mas iny nazor. Vadi mi sposob, akym si ho vyjadril.

Kolko mas rokov ty? Ked sa ohanas vekom.

anka 00

Podľa mňa nie si pekná. A poviem ti to priamo ako kvakinko. Ak by som ti povedala, že si pekná, tak budem klamať. Je veľa dievčat, čo sa ti smeje do ksichtu a pritom si myslí svoje. Netreba odsudzovať ľudí za to, že povedia pravdu.
A podľa mňa máš 10 rokov, aspoň na toľko vyzeráš.

kvakinko

businka,

ked chce niekto pocut, ze je pekny, tak si to nahra na magnetofon a pusta si to doma. A nekladie dementne otazky a komentare, ako niektori. Ked budes trochu starsia moyno pochopis, ze ludia maju rozne nazory na tu istu vec a kto kladie taketo otazky, nie je nik iny ako hlupy egocentrista.