Prosím pozrite si stránku pokec.azet.sk a napíšte svoj názor na mňa. Veľmi má táto otázka trápi a chcem sa dozvedieť pravdu. Ďakujem
som pekná??
fiču, tá mladšia je krajšia, má prirodzenú krásu, takú zvláštnu, ktorú ti budú závidieť ak budeš staršia, ja samozrejme dovtedy čakať nemienim
teda ako obidve dievčatá majú rovnaký nos!!! Nie sú sestry alebo sesternice????
Tá prvá / jaaaa/ je otras, fakt ako žaba.
Tá druhá je o čosi krajšia.
Kedze sa ONA SAMA pytala a vyzyvala ludi, aby napisali, ci je pekna, tak nemoze ani ona, ani nikto iny hovorit ludom, ktori napisali svoj nazor, ze su hnusni a zakomplexovani, co ohovaraju.
Ja som nikoho nenabadal, aby mi poslal jej fotku, ona sama sa pytala, ci je pekna a ja som slusne odpovedal, ze je skareda, velmi skareda.
podla mna je to tu uz trapne pytat sa ci som pekna.. chod vonku daj na seba napis s otazkou ci si pekna a este do ruky si vezmi krabicku s papierikmi a perom anech ti tam ludia pisu nazori alebo sana tebe smeju ale myslim si ze ak ti este nikto nepovedal ze si pekna tak bud si nezaujimave cize seda myska alebo skareda... ale to ze si skareda som nepovedala
Pozrela som si fotky oboch dievcat. Ste obidve pekne a hlavne: prirodzene pekne. Preto nevidim dovod, preco si myslite, ze by ste neboli pekne. Poviem vam pravdu: som svojsky typ bisexuala. Znamena to, ze si na ulici vsimnem pekneho muza aj peknu holku, tak isto aj dakde v bare. Pritahuju ma predstavietlia oboch pohlavi. Ale moja bisexualita spociva v niecom viac, ako v tom, ako niekto vyzera a uz vobec nie je zalozena na predstavach typu ,,jak by som si to s nim/nou rozdala...´´. Ide mi o vyssie sympatie k danej osobe. Prirodzene vystupovanie, zaujimava uprava vzhladu (fuj, neznasam baby s nakreslenym obocim a ksichtom, dalej solarkove typy, discacov s melirom, baby s predlzenymi vlasmi a balerinkami na nohach a peroxidove bloncky v ruzovych klamotach), mam rada, ked ma dana osoba zaujme svojimi vedomostami a skusenostami, lahkym humorom a dobrym charakterom. Skor mi je sympaticka holka s velkym krivym nosom a stylom ako pipka s 12-cm nechtami. Tot vse. V prirodzenosti je krasa.
kazde dievca je pekne a ty si podla mna velmi zlatucka, mas peknu tvar for jelsa
radsej ho ignorujte :D nenapísala som že každá sme pekná? každá!!!
prosim reagujte aj na moj prispevok,je to pre mna skutocne dolezite
ahoj,ja uz dlhsie sledujem tuto diskusiu a chcem sa opytat rovnaku otazku ako autorka.prosim nemyslite si o mne ze by som bola neaka namyslena pubertiacka,ktora si chce tymto zvysovat sebavedomie.viete,mna uz na skole roky sikonuju pre moj vzhlad(a mozno aj pre nieco ine to chcem zistit),preto chcem vediet vas nazor,bude urcite subjektivnejsi ako ich.viem,ze nie som ziadna miss,mam vela velkych nedostatkov-otrasne zuby,nos,okruhlu tvar...
Chcem zistit ci je to nozaj take strasne, aj ked viem,ze miss zo mna nikdy nebude.Dakujem
tu su fotky:
pokec.azet.sk