Prosím pozrite si stránku pokec.azet.sk a napíšte svoj názor na mňa. Veľmi má táto otázka trápi a chcem sa dozvedieť pravdu. Ďakujem
som pekná??
businka nad nim sa je skoda pozastavovat a to co hovoris je dopad .. tak mas pravdu ...
kvakinko, nemam ziadny komplex. Len ma udivuju ludia ako si ty. Zrejme neuvazujes, ake mozu mat tvoje slova dopad na mlade dievca. Mozno ked raz budes mat dceru a povies jej, ze je skrata, tak si to uvedomis.
businka,
ak mas nejaky komplex a nikto ta doma nepocuva, to este neznamena, ze sa tu mozes navazat do cudzich ludi. Ja som s tebou husy nepasol.
kvakinko, teraz si ma naozaj rozosmial. Kolko mas rokov, 12? Neverim, ze si dospely. A ked ano, tak zrejme nemas chrbtovu kost..
ja sa nemalujem
Ak polozi niekto taku otazku, tak predpokladam, ze je pripraveny pocut pravdu. Keby sa zeny nemalovali, tak polovica z nich je doslova hnusnych. To je realita a stym nic neurobis. Lutujem
kvakinko, hento dievca skarede nie je a je mi jedno ako znie otazka. Neviem ako moze vobec dospely clovek odpovedat 16-rocnemu dievcatu takym sposobom ako ty.
mne to je jedno co ty pises .mam priatela a od inych ako je on pocuvat ze som krasna uz nepotrebujem... a este k tomu tvojmu nazoru to je tak ako keby som zacala o tebe hovorit e si skaredy ked som ta v zivote nevidela ale max co som teraz zistila ze moc toho v tej hlavicke nemas ale co narobis
businka. Otazka znie, ci je pekna. Na to sa da odpovedat ano, alebo nie. To, ze sa odpoved inych nezhoduje s tvojou, este neznamena, ze ich mozes urazat a vylievat si svoju frustraciu a komplexy na inzych.