som pekná??

:(

že chúďa, načo dala odkaz na svoje fotky a pýta sa či je pekná? Potom nech sa nečuduje, že jej sem píšu, že je otrasná. Sebavedomia má asi dosť keby nie neukazuje svoje fotky - o tom je sebavedomie. Takže ak jej z neho trocha tými reakciami odbudne, nič sa nestane...

jajka001_

podla mna je zlatucka, nic skarede na nej nevidim a myslim ze ma 12, vyzera velmi mlado, a 16rocna by sem takuto temu asi nedala

businka

kvakinko, aky si si isty, ze som este nikde nevycestovala a nezazila aj ine problemy.. hm? Na rozdiel od teba nepodcenujem ziadny problem.

leerka

nehcapem o co vam tu ide...ved niekomu sa to dievca paci a niekomu nie... a suhlasim s kvakinkom, ze je ovela zavaznejsich veci na svete ako to,ze sem niekto vycapi fotku a pyta sa, ci je pekna...je to velmi sebecke a ubohe.... a ked uz sem tu fotku dala, tak musela ratat st ym , ze nie kazdemu sa bude pacit...cize mne osobne je uplne u prdele, ako to zobere...ci bude mat z toho kompexy alebo nie...

fifinaofina

chuda baba ste jej nalozili teraz bude mat este vacsie komplexy nez mala...

moj nazor na teba je asi takyto...zmen uces ofinu nehaj dorast zatial si ju sponkuj ...oci mas pekne tie si zvyraznuj linkou ... si este mlada este sa na tvary zmenis vyzeras velmi mlado a to je len dobre :) neskor sa to zide...ale zas s make upom to neprehanaj niekedy je menej viac... a nos neries urcite ta teraz napada ze pojdem s nim na plastiku... ja mam tiez bramborak po otcovi ale neriesim ho ... casom pride chlapec co sa do teba zalubi nie pre tvoj vyzor ale pre tvoje srdce a mozno na tebe sa mu bude pacit prave nostek :-)

Adulka

Inak autorka, máš pekné veľké oči, na nose nevidím nič zlé a neskúsiš si tú ofinku vypnúť dohora alebo nabok a daj si tam fotky, chcela by som vidieť, čo by ti viac seklo.

Adulka

Čom vám šibe všetkým, tade niektorým????? Keby si tu dal fotku ktokoľvek iný z nás, odpovede by boli rovnaké..Lebo každý z nás sa niekomu môže páčiť a inému nie.
Takže podľa môjho názoru autorka je pekné mladé dievča, trošku by bolo dobré upraviť ofinku a bude to fajn..
A už sa tu prosím nehádajte :-/