som pekná??

businka

Podla mna si velmi pekna a zlata. Mas krasne pery. Suhlasim, ze ofina nie je to prave orechove, ale zase si v puberte, takze to neriesim :) Kazdopadne ostan sama sebou a ako uz napisali ostatni, nedavaj sa na emo a tomu podobne. Ti, co tu pisu ze si skareda su asi riadne zakomplexovani!

kocka18

jasne kvakinko adolescentka ked mam 18 rokov asi mas posunute hranice postantalneho obdobia.... a ze si to myslim ??? ano myslim ale aj vela dalsich ludi a ak to ze sa za mnou pozeraju chalani usmievaju a a zmurkaju po mne... znamena ue som skrata tak asi potom som

kocka18

a naco ti to je ze ci si pekna??? a ten uces suhlasim je hrozny neviem ci ti to poradila kadernicka alebo si to ty chcela ale nevyslo to.
mne tiez tak v 14 "preskakovalo" ze som davala fotky a pytala som sa ze ci som pekna... prvej som sa nenavidela .. no ked som mala 16 chalani sa zacali za mnou obzerat ... a tak som si to zacala uzivat ved som mala kazdeho kto sa mi pacil.... ale ja som len s nimi flirtovala bozkami ...baviloma to mala som rada to ze som si ich namotala a potom odkopla ja som im iba vracala to co mi povedal jeden moj bratranec aj ked to bolo zo srandy vzala som to vazne... teraz mam priatrela a aj ked sa chalani obzeraju nevsimam si ich ... iba som ti tym chcela povedat ze proste najde sa clovek ktoremu sa budes pacit a tie nazory ktore ti daju na nete si neber vazzne ved tu ta nik nepozna a krasa je aj vnutorna

llllllll

fakt mas 16?vyzeras strasne detsky..suhlasim s tymi vlasmi-zvyraznuju tvoj nos..nac sa malovat sa a hned to bude lepsie:)

ekusik

No myslela som ze mas 13 rokov,mas detskú tváričku,takú bábikovsku, a si veelmi zaujimava,vyskúšaj modeling

akrimmmm

ahoj.Jasne ze si pekna, veď si žena!! :-) tever tým tupákom čo ti píšu že si škaredá. Krása je v každej z nás. a krásna budeš najmä vtedy ak budeš krásna aj zvnútra.Mám rovnarký tvar tváre. S ofinkou suhlasim daj si ju na bok a trosku ju skrat.oci mas pekne nosik trosku vacsi ale ved nikto nie je dokonaly, no nie??..a ten kto ta bude skutocne milovat ta nebude milovat pre to ako vyzaras ale pre to aka si zvnutra! vela stastia