Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som pekná??

ghjjzuzu

Moj nazor na to dievca :mno nejaky nick na lucinta ci jako.Zacni pouzivat kvalitny make up na mensie nedostatky pleti,nedavaj si tu otrasnu ciernu linku!..daj si prestrihat nejak prevzdusnit vlasy ,aby vyzerlai pekne,zdravo,aby mali objem a kup si bieliacu pastu na zuby.a myslim si ,ze je z teba pekne dievca.mno modelka nebudes,alee ..bude to ok:)ale pamataj ze saty robia cloveka.aj na tom dost zalezi..:)

technécium

takto, ju zaujíma či je pekná, nie to aké majú iný choroby a trable-to nie je jej problém, nie, má tu svoju tému, takže kto skôr príde, ten skôr melie
a opakujem si veľmi pekná, ať už zmeníš na výzore čokoľvek, či vlasy, obočie a neviem čo ešte...

ivan.

súhlasím s názorom, že sú oveľa horšie veci. Telesne postihnutí, čo sedia na vozíku v kŕči, navedia sa hýbať, nosia plienky.... ľudia chorí na rakovinu, ktorí sa zvýjajú v bolestiach a prosia boha, aby ich povolal k sebe, lebo len smrť je pre nich vyslobodením. Malé deti, ktorí majú rodičov ožranov a nemajú ani čo jesť a bývajú ako v chlieve, pritom oni za nč nemôžu.
Alebo starí a opustení ľudia o ktorých sa nemá kto sratať. Už ledva chodia, penzia úbohá, nemá im ani kto do obchodu ísť nakúpiť a ak aj idú nemajú ani na to mlieko.
-
Takže milé slečny! O toto sa starajte, nie dávať na fóra primitívne otázky. Tu nikoho ale nikoho nezaujíma ako vyzeráte.
-
Tento svet je úplne skazený. Každý chce byť krásny a dokonalý. A ten kto taký nie je je odpísaný. Prečo? Veď všetci nemôžeme byť dokonalý. A my čo taký nie sme, neurobíme zázrak, aby sme taký boli. Môžeme sa snažiť ako chceme, dokonalosť nedosiahneme. Moja sestra je tiež naštvaná, ak vidí krásnu ženu a tá ešte aj machruje. Povie: krava. A má pravdu. Prečo byť namyslený na svoju krásu? Veď raz môže prísť choroba, nehoda a krása bude fuč.
-
PRETO NENÁVIDÍM SÚŤAŽE KRÁSY A MISS...
A ešte aj vyhrajú aj obrovské prachy a autá a zájazady. Načo? Prečo? Lebo je krásna. Nič jej netreba, veď ona už výhru má tým, že je krásna. Tie peniaze by mali radšej putovať do nemocníc.

miaaa

kuki: ako pochopím, ze niekto má 13-14 a má takéto "trable" ved kto ich nemal,ale vekom človek zistí ze krása je aj v iných veciach, radsej môžu byť radi, že sú zdravé a majú dve nohy a dve ruky

miaaa

chod sa pozriet do nemocnice na telesne postihnutých a vsetkých s inými vadami a potom sa pýtaj či si pekná, čo majú hovoriť potom oni? preboha kde je hranica ľudskej dôstojnosti?

lizanka

jelsa: kto chce psa bit, palicu si najde. ty niekomu vadis ako osoba alebo si na tebe jednoducho vylieva komplexy, preto si nasiel zamienku, ze si skareda. btw, to je blbost. ked sa primalujes, si fakt pekna. len so zubami nieco rob(ja tiez nemam snehovo biele, ale ty ich mas dost zlte), ale myslim, ze bielenie ti mozu spravit az po 18tke.

mna nikdy vyslovene nesikanovali, ale posmievali sa mi, ked chceli nejakeho chalana potrestat, povedali mi, ze sa mu pacim, aby sa potom hanbil. pred skolou na mna kricali "Netvor!!!", bola som pri tele, hrube obocie, vlasy otrasne(kvalitu mam skvelu, ale to bola robota kadernicky), matersky fliacik na tvari(na nose, aj samotny nos hrozny), v 14tich nabehlo otrasne akne a k tomu slaba forma choroby motylich kridel...ked mna nesikanovali, fakt nechapem, preco teba ano.
obocie som pekne vytvarovala(az casom som sa naucila tvar, ktory mi skvele sedi a perfektne podciarkuje moje sivozelene oci), vlasy som nejako pretrpela a pocitala, kedy mi dorastu, dnes ich mam huste, dlhe, strih si robim sama a vsetky kamosky mí ich zavidia. objavila som ziletku, vsimla som si na sebe peknu vec-od prirody pekne tvarovane pery, plne a prirodzene dost cervene. s tvarom nosa som sa prestala trapit a zistila som, ze som ho videla ovela horsi nez je, flak zakryvam make-upom, akne sa vyrazne zmiernilo a trochu presunulo inam+trochu ho prekryvam, ale uz je ho ovela menej.
schudla som, zacala som zdravo jest, cvicit(chodim do posilky), "tyrat sa" nudnym bicyklom :D, a HLAVNE IGNOROVAT HLUPAKOV, ktori teraz uz nemaju velmi co kritizovat. modelingova skautka chcela z celej triedy mna(a to mame velmi vela peknych, ba az krasnych dievcat), na fotkach z rocenky som bola cudzimi osobami oznacena za jednu z najkrajsich(aj za najkrajsiu :P)babu v triede a chalani sa sem-tam obzru :)

vravim ti, ak zamakas-fyzicky i psychicky-pojde to. verim tomu co pisem, ved som to odskusala na sebe.