Socialna fobia

Príspevok v téme: Socialna fobia
AlexFizz

Ahojte vsetci, co mate socialnu fobiu!

Studujem psychologiu a chystam si pripravit maly vyskumcek k diplomovej praci s temou SF.

Touto cestou hladam vhodnych participantov buduceho vyskumceka.

Staci, ak sa vam chce zucastnit, pojde pravdepodobne o vyplnanie dotaznika/dotaznikov a podobne.

Pekny den!
-------------
Sociálna fóbia, sociálna úzkostná porucha - www.zdravie.sk

SF

Ahoj, vedel by mi prosim niekto doporucit dobreho psychologa alebo psychoterapeuta so specializaciou na gestalt terapiu? Najlepsie z Tn kraja, pripadne Morava, idealne niekde blizko hranic so SR, kvoli ceste. Dakujem.

sedmokraska

Ahoj Jajka, ja si to casto dokazem povedat, no problem je v tom, ze mi je niekedy tazko rozoznat, coho sa prehnane bojim a k comu mam, naopak, zabrany dobre odovodnene, a potom sa mi stane, ze stvaram hluposti. ale ani to spatne nemozem posudit, stavy velkej uzkosti sa mi striedaju s prehnanym optimizmom a nikdy si nie som ista, ktora z tychto "ja" ma pravdu, kedy som to ja a kedy su to prejavy choroby...

jajka001_

otázka dňa: Povedzme, že v istých situáciách máte pocit, že keď spravíte niečo, čo chcete spraviť, že sa znemožníte. Dokážete si povedať - no a čo?

AlexFizz

Ahojte vsetci, co mate socialnu fobiu!

Studujem psychologiu a chystam si pripravit maly vyskumcek k diplomovej praci s temou SF.

Touto cestou hladam vhodnych participantov buduceho vyskumceka.

Staci, ak sa vam chce zucastnit, pojde pravdepodobne o vyplnanie dotaznika/dotaznikov a podobne.

Ak mate zaujem, prosim, kontaktujte ma na adrese: blobies@gmail.com

Pekny den!