Vsimla som si, ze Jajka uviedla, co vravela pani Americanka z kurzu. Mne sa v USA pacilo, ze viacero ludi-Americanov, nezavisle od seba povedalo:
,,I follow my intuition." [nasledujem svoju intuiciu]. A to ziarili stastim :D. Jednoducha veticka, ale upozornila ma na to, ze je to podstatne, NENUTIT SA do toho, co intenzivne pocitujem ako NIE. Hoci, pri silnej SF je tazsie mozno rozoznat, co nas drzi ,,zpatky": ci intuicia alebo strach. No, trenovat :)
Dalsi pribeh, co ma pre mna vyznam z pobytu v USA bol, ked som sa citila sama a ako outsider a opustena, ze nikoho nezaujimam a prisiel za mnou posledny clovek z tamojsej skupinky ludi, s ktorymi sme travili vecery: nie velmi vzdelany, s tetovanim a sebavedomy a ,,cool", no skratka by ste nikdy nepovedali, ze on vnima okolie, maximalne tak seba, no a tento clovek si ku mne sadol a povedal mi, ze si vzdy vsimne, ze je niekomu v spolocnosti nanic a ze nech mu poviem, co sa deje...a pocuval ma a potom mi niekde uprostred povedal nieco ako, ze sa zvykol citit ako ,,debil", ale nakoniec si uvedomil, ze ved vzdy budu ludia, co si to o nom mysliet budu a ze teraz sa citi v pohode sam so sebou a ze tak mu je dobre a ze je to velmi dolezite. A ked mi pred nim popadali chipsy a zakopla som a habkala ,,Oh, sorry for that!", len mavol rukou a povedal: ,,Niee, neospravedlnuj sa, v pohode, len bud v pohode! Nevadi, nic sa nestalo!"
Co vam poviem,hned som sa donho buchla :D [ale mal priatelku..ech]!