No zufalka, pises tu vela a pises, ze nas obdivujes. Mna nemas preco. Ja sice chodim do prace, ale trasiem sa tam asi tak ako ty, stracam rec, cervenam sa, ked som v stave uplnej uzkosti nepamatam si, kto sa ako vola, co kto odo mna chcel, kokko kto coho chcel, kde je co ulozene, napisane. Musim si niekolkokrat prejst jeden jednoduchy postup, aby som si ho zapamatala. Citim sa ako mentalne postihnuta, a to mam vysku za sebou.
Na pohovory som chodila uplne vystrasena ale nasilim som sa tvarila, ze to zvladam. Ani ma vpodstate nikde nechceli, tam kde by ma to bavilo. Aj mi niekde povedali, ze vyzeram velmi smutne a podobne reci. Aj sa ma pytali, ci idem na pohovor rovno z materskej, lebo ze to na mne vidno. Mne materska SF velmi zhorsila. Ja som sa uplne odizolovala, a este som izolovana. Jedine nove kontakty su pre mna pracovne, ale este su nove a su mi neprijemne. Takze zo zivota v napati, ze som stale doma zavreta a izolovana, som presla do este vacsieho napatia - do prace. A kazzdy den prichadzam domov s bolavou hlavou od napatia. aj som uz rozmyslal, ze pojdem robit radsej upratovacku, alebo kosit travniky na sidlisku, tam nemusim asi moc komunikovat.:)) No je to tazko s tou hnusnou SF. Aspon sa tu mozem vyrozpravat, lebo toto fakt nikto nevie o mne. Tak sa za to hanbim.