Socialna fobia

Príspevok v téme: Socialna fobia
AlexFizz

Ahojte vsetci, co mate socialnu fobiu!

Studujem psychologiu a chystam si pripravit maly vyskumcek k diplomovej praci s temou SF.

Touto cestou hladam vhodnych participantov buduceho vyskumceka.

Staci, ak sa vam chce zucastnit, pojde pravdepodobne o vyplnanie dotaznika/dotaznikov a podobne.

Pekny den!
-------------
Sociálna fóbia, sociálna úzkostná porucha - www.zdravie.sk

preco

Toto bude mimo temy, ale najstarsej dcere prave zomrelo morca a place ako odusu. Ja neviem co mam robit, je v uplnom amoku.

AlexFizz

Jezisi, ja by som zomrela od strachu! :D Ale v realite, a na zemi hihi, sa vrham dobrovolne, ale uz nie s tym masochizmom, ako kedysi - do situacii, samozrejme. V tomto mam vyhodu, ze je to vo mne, to odhodlanie, tak tomu sa tesim, lebo je to moj vnutorny pohon.

jajka001_

skakali ste bunjee? lebo ja hej
a je to podobne - ked musis tak musis
nieze by som naozaj musela - predo mnou to jeden chalan vzdal - ale ja nie. ja sa proste nevzdavam. naco.

AlexFizz

Haha, predstavujem si, ako asi vyzera vrhanie sa socialneho fobika do nejakej brutalnej situacie - sak by stuhol asi :D

jajka001_

nebud prisna na seba ani na inych, odpustaj...maj sa rada aj napriek svojim chybam - maj rada tie chyby - a ked sa ti nepacia - zmen ich - a maj rad ludi aki su aj s chybami - lebo ti chyby su to co ich odlisuje, cim su ini, svojski
ked ti niekto umyselne ublizuje je to preto ze ON nie je ok, nie ty

AlexFizz

Oj, asi preto, ze racionalne chapeme takmer okazmite, ale kym to dozreje vnutri na urovni prezivania, to chce cas aj daku skusenost, ktora nas ,,pretavi". Preto to trva taaak dlhoo, juj!