Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Socialna fobia

Príspevok v téme: Socialna fobia
AlexFizz

Ahojte vsetci, co mate socialnu fobiu!

Studujem psychologiu a chystam si pripravit maly vyskumcek k diplomovej praci s temou SF.

Touto cestou hladam vhodnych participantov buduceho vyskumceka.

Staci, ak sa vam chce zucastnit, pojde pravdepodobne o vyplnanie dotaznika/dotaznikov a podobne.

Pekny den!
-------------
Sociálna fóbia, sociálna úzkostná porucha - www.zdravie.sk

zuzic

jajka: nie som vobec nie som, ale cas ta nauci:D
prajem vam i vasim detickam vela stastia v zivote, ja uz musim ist spat ale zajtra sa tu este zastavim. tak dobru nocku

zuzic

preco: ja som teraz v 8 rocniku, nie je to lahke ale poviem si ze hadam mam uz to najhorsie za sebou a ze aj horsie veci su.vzdy si hovorim ze niekto by bol rad keby mal moje problemy.sikanou som uz presla, prezivam nadavky aj vysmech i nespravodlivost aj zo strany ucitelov. ale az tak ma to uz nezere vzdy si poviem ze su aj horsie veci.kedysi som mala aj trosku psychicke problemy ale teraz si nanajvis poplacem alebo zo seba nejak dostanem hnev.velmi mi pomaha tiez sport ked zo seby dostanem energiu a tak.snazim sa vsetko brat sportovo, poviem si ze sa ucim pre seba lebo chcem ist za svojim snom, i ked viem ze to nikdy nikto v skole neoceni.za par rokov som sa naucila byt priebojna a bohuzial sa na mna nalepilo i trochu skaredsich slov co je mi velmi luto.ale najviac je mi luto ked vidim mojich vtedajsich kamaratov ako velmi sa zmenili no vtedy si aj poplacem ale svet ide dalej a s optomizmom vsetko zvladnem ved mnohi by radi mali iba take problemy ako ja a okrem toho nie som jedina taky je jednoducho svet . s usmevom ide vsetko lahsie :D

zuzic

preco: bude dobre ak nasmerujes dcerky na osemrocko, drzim im palce :D urcite je tam lepsia uroven a asi by sa tam nestalo ze by spoluziak zacal skrtit ucitelku...
jajka: smola ale do skoly ho dat musis :D no skus ho naucit byt tak trochu zdravo drzy aby sa vedel prebojovat.a tiez by som to odporucila osemrocko nie je tam zas az taky napor ucenia jak sa hovori.

preco

No zuzic, praveze to znie hrozne. To sa az tak zmenili casy, od kedy som bola ja na skole? Hoci vtedy sme nemali este osemrocne gymnazium.
No o rok bude moja starsia dcera robit prijimacky na osemrocne, ale vraj uz o to nie je taky zaujem a straca na urovni, tak vobec neviem. Ale chcem ju radsej tam aj tak smerovat.
A ta korupcia bude asi vsade.