Socialna fobia

Príspevok v téme: Socialna fobia
AlexFizz

Ahojte vsetci, co mate socialnu fobiu!

Studujem psychologiu a chystam si pripravit maly vyskumcek k diplomovej praci s temou SF.

Touto cestou hladam vhodnych participantov buduceho vyskumceka.

Staci, ak sa vam chce zucastnit, pojde pravdepodobne o vyplnanie dotaznika/dotaznikov a podobne.

Pekny den!
-------------
Sociálna fóbia, sociálna úzkostná porucha - www.zdravie.sk

jajka001_

a este si myslim ze ak ma niekto emocne problemy sposobene prostredim alebo vychovou, tak mu to asi nepomoze. tiez ked ma niekto poskodeny mozog - myslim poruchy sposobene nespravnou funkciou mozgu, ako by to mohlo pomoct? este tak sustredenie, uvolnovanie a podobne veci ale to sa da aj inak hmm neviem

jajka001_

nechcem vyzerat prilis skepticky, ale tam pisu ze to pomaha takmer pri vsetkom. ako superliek...vyzera to prilis dobre. pouziva sa to aj v praxi na Slovensku? predpokladam ze ak hej tak len sukromne a za velke peniaze.

AlexFizz

Na stranke zzz.sk sa spominaju aj emocne poruchy, uzkostne poruchy. Takze malo by to zahrnat aj SF, terapia/liecba biofeedbackom.

jajka001_

aha, som si co to o tom precitala. podla mna je rovnako ucinna relaxacia a meditacia, naucit sa uvolnit, dychat v stresovych situaciach

jajka001_

preco, to nevadi, tu sa vzdy mozes vykecat :) ked bude alex uspesna so skupinkou v BA, mozno sa vytvoria aj v inych mestach
co je to biofeedback?

preco

Joj, skoda, ze ste z BA. Teda pre mna. Ja som z vychodu. Tu asi nemam sancu na nejaku skupinu.
Ja si tiez myslim, ze si to len namyslam, ale neviem si pomoct, aj tak si to namyslam.

AlexFizz

Veru, snad nie ;) No uvazujem o tom a chcem sa este popytat ale v skole konzultanta, ci by neporadil,ako na to alebo nieco, nejaky tip. Inak by som sa tomu mohla naplno venovat asi az po diplomke, uvidime. Ale spytam sa konzultanta, ze ci by slo takto zalozit skupinu a co by bolo fajn tam priniest, dobre? Chystam sa za nim v utorok bud alebo ten dalsi tyzden, tak vam potom sem dam vediet, co som zistila.