Socialna fobia

Príspevok v téme: Socialna fobia
AlexFizz

Ahojte vsetci, co mate socialnu fobiu!

Studujem psychologiu a chystam si pripravit maly vyskumcek k diplomovej praci s temou SF.

Touto cestou hladam vhodnych participantov buduceho vyskumceka.

Staci, ak sa vam chce zucastnit, pojde pravdepodobne o vyplnanie dotaznika/dotaznikov a podobne.

Pekny den!
-------------
Sociálna fóbia, sociálna úzkostná porucha - www.zdravie.sk

preco

Pamatam si z detstva, ze mne mama casto citala jednu smutnu rozpravku, ktora sice dobre skncila. Alebo mi spievavala smutnu pesnicku, a ja som pri nej plakala, tak ma vzdy rozlutostila. pamatam, ako to bolo mame smiesne, ze ma to rozplace. Dnes, ked to spieva mojim detom, ja to neznasam. lebo teraz akoby som videla, ako sa na tom bavi, ale tie deti to tak prezivaju. A casto sa hra s nimi take hry, ze chudacik tento, ze niekoho nieco boli, take nestastia. A ja mam z toho blby pocit. radsej by som nieco vesele, pojasene, nech nemyslia tak smutno. Tak neviem, ci som len precitlivela a velmi to sledujem prehnane?

jajka001_

mali sme doma STOPY - pamatate sa? dobrodruzna literatura, detektivky, indianky a tak. v telke nic nebolo, tak sa viacej citalo
inak napriklad romanticke pribehy ma nikdy nezaujimali, necitala som ich

jajka001_

ja som tiez citala uplne vsetko :) aj rodicovsku kniznicu som preluskala, ked som mala 14 nebolo doma knizky co by som neprecitala.

AlexFizz

Ten komentar k Harrymu Potterovi bol vtipny :D Ze outisder, ktoremu sa vsetko podarilo :D Vyborne. Inak, sak dnesne deti maju mozno aj iny vkus ako sme mali my. Ktovie. Ale Anna je klasika. Aj brat ju cital, ale ona cital UPLNE vsetko :))

jajka001_

este mam taku oblubenu knizku ze Dievcatko Anni, od svedskej autorky. o malom zvlastnom dievcatku so zelenymi ocami a cervenymi vlasmi, mala carodejnica,ktora rozumela reci zvierat, zila vo vlastnom vysnivanom svete

alebo pribehy Muminovcov - takym vymyslenych zvieratkotvorov

preco

Presne, uprednostnovanie, porovnavanie, davanie za priklad druhe ine dieta - velke chyby.
A nie len medzi surodencami, vlastne dieta a jeho kamarata.

preco

anny som precitala dvakrat za sebou. tiez sa mi v detstve velmi pacila.
Moja najstarsia cita prave Harryho Pottera. (Tiez outsider, ktory mal dobry koniec.) Velmi ju to bavi.