Socialna fobia

Príspevok v téme: Socialna fobia
AlexFizz

Ahojte vsetci, co mate socialnu fobiu!

Studujem psychologiu a chystam si pripravit maly vyskumcek k diplomovej praci s temou SF.

Touto cestou hladam vhodnych participantov buduceho vyskumceka.

Staci, ak sa vam chce zucastnit, pojde pravdepodobne o vyplnanie dotaznika/dotaznikov a podobne.

Pekny den!
-------------
Sociálna fóbia, sociálna úzkostná porucha - www.zdravie.sk

AlexFizz

Cim mladez nezatracujem, len to je casto o foroch a vtipoch, takze clovek netrenuje moc svoj prirodzeny okruh. Ale zavisi od mnoheho.

AlexFizz

No fajn je, najst si nejaku dospelejsiu supinu potom na chatoch. Na Zoznamke je vela mladeze, stalo sa mi, ze som sa bavila s nejakym mladickom o zivote na intraku (aj ja som bola este stale VS, ale predsa len po 20tke, on tak tesne pred:) ).

preco

Aha. No ja som sa zo zaciatku aj tu bala, ze ci to tu ludia pisu uprimne a nerobia si srandu. ale nastastie nie. Prvu som nasla tu temu cervenanie-soc. fobia, a nejako sa to presuplo sem, ked to alex zalozila. Aspon ja som sa tu presunula

jajka001_

zaregistrujes sa, vytvoris si profil, kliknes na nejaku miestnost, tam chatuju ludia. si to poobzeraj, ked sa zorientujes tak budes vediet trosku ako to tam chodi.

jajka001_

hocikto o hocicom...som tam zacala chodit asi pred rokom. najprv sa mi to tam zdalo divne, je tam vela uchylov a tak. treba ignorovat. ked si otvoris tu stranku, tak zistis o com je.

preco

Nie nechodim, ani nepoznam. ani som doteraz s nikym cez pocitac velmi nerozpravala. Len teraz tuto, ked som nasla temu o SF.
A tam na AZET sa o com hovori, kto tam chodieva, ci len tak hocikto o hocicom?

jajka001_

nemyslela som priamo hovorit o tomto. len taka bezna konverzacia, spoznavanie ludi, udrziavanie temy atd
a ked budes mat stastie tak spoznas aj fajn ludi

zuzic

jajka001 ja by som na pokec nepisala o svojich osobnych pocitoch.velakrat ma to dost zranilo tu su ludia co ma pochopia a doverujem im ale tam...