Socialna fobia

Príspevok v téme: Socialna fobia
AlexFizz

Ahojte vsetci, co mate socialnu fobiu!

Studujem psychologiu a chystam si pripravit maly vyskumcek k diplomovej praci s temou SF.

Touto cestou hladam vhodnych participantov buduceho vyskumceka.

Staci, ak sa vam chce zucastnit, pojde pravdepodobne o vyplnanie dotaznika/dotaznikov a podobne.

Pekny den!
-------------
Sociálna fóbia, sociálna úzkostná porucha - www.zdravie.sk

AlexFizz

No, moc ludi sa nepridava, ale poistime si to zase.

TOTO JE SKUTOCNE SKUPINKA O SF, LEN SME SA TROSKU ZAROZPRAVALI!

jajka001_

myslim ze to beries spravne, treba v nich podporovat radost. a myslim tiez ze netreba davat najavo ze byt hanblivy je nieco zle, za co sa treba hanbit. asi to chce aj urcity vnutorny vyvoj dietata, skor ukazovat cestu, ako sa presadit, nebat sa..a prave kvoli tvojim detom sa musis snazit nebat sa :) byt vzorom

AlexFizz

Urcite je dobre stimulovat tichsie deti niecim veselym, aby sa uvolnili a boli spontannejsie,moze byt. STOPY si pamatam, pana Tragacika, a okrem toho pecka bola Traja patraci :).

Okrem toho je podla mna fajn to tak vyvazit: aj smutne, aby sa ucili citit druhych, empatii, aj vesele, aby boli ladene aj na take. Tak nejak si myslim :)

preco

Dnesne deti citaju ovela menej, asi aj maju iny vkus.
Ale zas su im vzacne veci, ktore som ja nemala rada. napriklad take skarede babkove rozpravkove inscenacie. Fuj. a moje deti to zaujalo, lebo teraz to uz malokedy davaju.

preco

Tak dobre, aspon viem, ze si nenamyslam blbosti. myslite, ze bojazlive deti, hanblive deti by mali mat radsej take vesele podnety? Smiesne hry, rozpravky. Alebo ako ich naucit brat veci s nadhladom. Ked ich sama tak neberiem.