Socialna fobia

Príspevok v téme: Socialna fobia
AlexFizz

Ahojte vsetci, co mate socialnu fobiu!

Studujem psychologiu a chystam si pripravit maly vyskumcek k diplomovej praci s temou SF.

Touto cestou hladam vhodnych participantov buduceho vyskumceka.

Staci, ak sa vam chce zucastnit, pojde pravdepodobne o vyplnanie dotaznika/dotaznikov a podobne.

Pekny den!
-------------
Sociálna fóbia, sociálna úzkostná porucha - www.zdravie.sk

preco

Minule som nadavala, ze naco nam je ten internet, ked moje dcery by za pocitacom stale sedeli. ale teraz si hovorim, ze inak by som sa tak dobre nevyrozpravala. a takto, ked ma debatujuci nevidia, ako to pekne lahucko ide, to rozpravanie. aky uzitocny internet

preco

jajka. Ono je to rozdiel veselost inych, a ty si mimo, a mozno by si sa mala k tej veselosti pripojit. To aj ja nemam rada. Dokonca na detoch som si vsimla, ze ked sa niekto zabava a oni nie, je im to neprijemne. Ale taky humor, ktory sa prijemnym laskavym sposobom tyka vsetkych zucastnenych. Cize clenov rodiny teraz myslim

jajka001_

inak, moj priatel a uz manzel je zlaty poklad pretoze ten ma vzdy vie rozosmiat. myslim ze to je to co mam na nom najradsej. ze ma nenechal sa v tom smutku máčať.

jajka001_

neviem, ja ked som bola smutna, veselost inych mi velmi nepomahala, skor ma viac deprimovala. som sa nevedela z toho vymanit. poznam ale napriklad chalana, ten sa v svojej depke priam vyziva.
myslim ze skor vesela pohodova atmosfera v rodine je to co deti potrebuju.

AlexFizz

No prave, treba tu rozputat trochu humoru, pomaha to ;) Mne osobne...ohladom soc. fobky mam cely repertoar sarkazmu. Ale asi ze okolo psychologickych veci vobec ;)!

jajka001_

babkove inscenacie som tiez neznasala :)
pan Tragacik a Patraci, super:D
hej, suhlasim, rozvijat v detoch aj tu citlivost, vyvazene

preco

Ano, stredna cesta. Miera, o tom sme uz asi tu hovorili. No u nas je ta citlivost taka nejaka vrastena, tak to asi treba niecim veselym vykompenzovat?