Otazka pre zeny.....

Príspevok v téme: Otazka pre zeny.....
slusny_muz

Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem

slusny_muz

brunca to znie ako vyzva...:-)))

pre giv: hej ono to pride samo, ked to najmenej cakas, leno to moze byt roky...lebo vlastne to furt cakame, ze niekto pride, niekoho spozname, zoznamime sa a nam srdiecko zeblesne, jej, ten/ta by bola fajn....

brunca

som rada ze som ta presvedcila tak dufam ze das vediet ako pokracujes a prosim napis este tie 3 vlastnosti ci mam aj ja take,ok? a vela stastia mozme si navzajom drzat palceky,ok? :-)

giv

slusny muz, aj to si vystihol presne. aj moje naroky sa mozno zvysili...a za dalsie, uz nie som tak lahkovazna a idealista, a nakoniec, niekedy sa mi uz nechce davat energiu do dalsich sklamani a vzdavam sa :((
no, niekto pisal,ze to pride samo,ked to necakas...to je moja mala nadej.
brunca, pouvazujem nad tym. a fotku nedam, to by som si znova skomplikovala.
:))

brunca

lenze to kazdemu,nielen muzom ale aj zenam. cakali sme asi prilis dlho povacsine su ti spravny chlapy uz rozchitany. :-( ale spravne zeny este ostali,len ich treba najst.

giv

slusny muz,prave potrebujem viac casu a vsimam si dost. viem,ze ideal nebude, ale 3 vlastnosti,co potrebujem aby mal, a par co nedokazem tolerovat v tom mam jasno.
mozno som nevyhovujuca ja, a ja sa musim zmenit v niecom podstatnom :((
lenze este ziaden mi nepovedal, ci je to tak a co je tou chybou,vlastnostou :((

slusny_muz

Len horsie je ze s narastajucim vekom, sa mi zvysuju aj naroky pre potencionalnu partnerku a to je horsie. Kedze nehladam chvilkove pobavenie/to uz mam uspesne za sebou/najst zenu s ktorou si viem predstavit spolocny zivot do konca zivota sa stava coraz tazsie a tazsie....

brunca

ti hovorim giv skus zoznamku ale bez fotky-tu nedaj dost dlho. dobra finta! tiez potrebujem muza dokonale spoznat,mozno som uz velmi nedoverciva,takze giv zoznamka,dost dlho iba mailovanie a hlavne bez fotky,vazne sa to da. budes prijemne prekvapena,aj ked budes na zaciatok potrebovat dost silny zaludok,kym nejakych uchylakov z tade povyhadzujes. netraba len smutit doma-boze ja nemam chlapa a chcem-musis pre to nieco aj urobit.nedepkuj.vsetko bude dobre.neboj urcite aj pre nas existuju taky akych chceme :-)

giv

brunca, neviem,ako to riesit,vazne by pre mna boloidealne,keby sme boli najskor kamarati,a ten vztah by casom prerastol na blizsi.lenze ked so mnou nik nevie byt iba kamarat :(( lebo sa im pacim, samozrejme na pohlad a tvrdia ze aj osobnostou...ale tak skoro?! ja potrebujem viac casu. a to sa nikomu cakat nechce???
jednoducho je to vsetko vzdy dost zamotane...alebo ja si to tak komplikujem... :((
aspon to tu rozdiskutujeme, a mozno prideme aj na to, co robime zle.

slusny_muz

Pre giv: ALe jasne ze su zodpovedny muzi, a podla mna ich je vela. Len to nieje len o zodpovednosti. Mozno zavrhnes niekoho uz dopredu, lebo Ti vadi nejaka mala chybicka na nom a tym ho nespoznas aky vlastne je...