Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
Teda ja neviem preco vy mate furt dojem ze chlapy sa nevedia bavit o nicom, len o sexe a sporte.
To vobec nieje pravda,my s kamosmi preberame vsetko zivot, pracu spolocnost aj zeny...aj ked je pravda ze mam asi vaic kamosiek...
No ja neviem ako iny, ale ja sa bavim ako tu s vami....teda nie o takychto temach...to len niekedy...ale tak celkovo o zivote...
nie,to som nezazila, a asi by som to nezvladla tak,ako si ty...a ked este vidim,ze mas tolko optimizmu a viery v lepsie. vsetka cest!
john33, mas zrejme 33 rokov a to je naozaj dost rokov na to,ze clovek uz chce byt niekde zaradeny...niekde v jednom stastnom vztahu s milovanou osobou. no,si muz...ja ako zena som na tom horsie. co uz :/
pete si chlap?tak trosku pomoz slusnemu muzovi dufam ze mu nedochadzaju sily :-)
Kedy si sa rozisiel slusny muz????
A co sa tyka odpustania.Verim,ze vsetkym tym,ktori zradili,sa to vrati skor ci neskor v takej istej podobe.Taka je spravodlivost - co zasejes,to aj zoznes.Ale tiez som cez svoju skusenost pochopil,ze hranice medzi laskou a nenavistou su velmi tenke.
ano pobozkate naposledy pohladite po tvari a opytate sa preco? otocite sa a snazite sa kracat od neho co najrychlejsie a neobzriet sa,neustale si opakovat nesmiem ist naspat,nesmiem....
Dobra tema, mozem sa pridat na sekundu?? Vlastne k akemu zaveru ste prisli, ci este k nejakemu?
slusny muz, samozrejme, existuju aj vynimky. mrzi ma tvoj skonceny vztah. ver mi, prezili sme to iste...teda aspon ja. a uz mam strach nieco zacinat,ked som obozretnejsia a vidim hned pred zacatim velke rozdiely :(((
Neviem ci si to viete predstavit alebo ste zazili, ze posledny krat pobozkate, ale sa dotknete zeny (resp. muza), ktoru(ho) milujete. Priserne, vtedy som sa triasol, v zivote som taky pocit nemal...
presne giv-pocuvaj ty mi citas myslienky?
giv oni sa s nimi nebavia :-)