Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
laura24-nerozumiem,aka vina je na strane zeny?
Nie je to len vasa vina, ale mate na nej podiel :o)...vsak som pisala, ze vina je na oboch stranach
pre slusny muz- :-))) a koho vinou???
mas pravdu slusny muz no samota ta obohacuje len do urciteho casu, potom ta zacne oberat o to vsetko co si si v nej zo zaciatku vybudoval
prepacte zeny, ale to ze ste take soamotene, nie len vinou nas muzov...
pre giv: nie so maz tak nad vecou, mozno keby som bol sam roky, tak je to ine. Ale snazim sa aj v samote najst nieco co ma obohati a posunie dalej...je to optimistickejsie riesenie ako byt zachmureny a zly na cely svet....
vsak hovorim sestra :-) nikdy nevies kolko sestier ti beha po svete,to vie len jediny clovek :-))) bez urazky.
brunca,moja dvojnicka.ja tu ani nemusim pisat...vsetko napises aj za mna!
:))
pre zeny je samota vzdy tazsia a bolestnejsia.
slusny muz,teba si dokazem predstavit ako jedneho z tych, ktori sa podla slov johna33 dokazu vyrovnat s chladnou hlavou so vsetkym. aj so samotou.
mylim sa? necitla som vsetko, ale nejake slova typu: som vysoko nad vecou.alebo tym len uspokojujes sam seba,aby si nepocitil ten pocit samoty tak "naostro"?