Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
john33 len nezostaň zatrpknutý!je to fakt smola keď vkladas nadej do niekoho kto sa ti potom otoci chrbtom....ale pamataj na jedno co ta nezabije to ta posilní!a ked nejde o zivot tak ide o....Nestoji to fakt za to kopať okolo seba niekto... sa ešte najde kto ti ukaze ze zivot nie je taky pes! Len to chce čas.
Ja chcem slovenku belosku, ale nie su krasne maly cernoskovia. Som tu videl v meste take male...uplne rozkosne....
Japoncov, cinanov moc nie...ked vidim ich navyky...brrr...to nie
uz som spat nestiham sledovat. giv neopustaj ma!!! :-)
a dufam, ze sa budu triast kolena aj mne aj jej....a nebude to v posilovni...
slusny muz :DDD
ale ved to v tvojom pripade nie je nemozne!! po okoli ti beha urcite dost cernosiek, a co ty vies, ci sa neusadis v UK?? a cernosky su pekne a maju taky velky pritazlivy zadok :DD
a japoncikovia malycky by sa ti nepacili :))) japonky su zlate zienky,take usluzne a vychovane.
slusny_muz- u are so funny !!!
pete: ako hovorim hladal som sa vo viacerych vztahoch, ale nie je to ono, tak teraz zbieram sily v samote....a potom to na nejaku babu rozbalim vo velkom style...Hi
pre ada99: Dakujem.Nejako ho dozijem aj sam.Nechcel som od zivota az tak vela-mat rodinu,milujucu zenu,mat domov...Vtedy,ked som tento sen zacal tvorit a nielen snivat som vsak este nevedel,ze zivot je aj o niecom inom.Aj o tom,ze ta,ktoru som miloval a chcel spolu s nou svoj sen o spolocnom domove naplnit,mi moze po 4 rokoch povedat,ze laska je len otazka chemie v mozgu a ze ona to ku mne nikdy necitila.
Neboj pride nejaky cernosko....baby ja by som chcel mat deti malyych cernoskov......hrozne....
inak, nevies,ako velmi si to vazim,slusny muz, ze si lasku vyznal len jednej.na tvoj vek, vidno,ze si zodpovedny a nechces umyselne ublizovat alebo sa zahravat.kiez by bol este jeden taky tu niekde nablizku :)) a nie az v afrike :))