Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
preco 13 maj? Nie, ale to je jedno...to nemusime riesit
pre 8: podlomila, ale v posilke som si dal tazku vahu na nohy...It is only joke...
Potom so sa ja spraval ako drsnak, ale to t radsej nebudem pisat. Nehanbim sa za to, a pomohlo mi to...ale poublizoval som...
piatok 13.maja??
john33 aj som si myslela že si sklamaný zo vztahu preto tie nazory...ale život ti nekončí...vždy sa da začat znova .....
to ja som ho milovala este 4 roky po skonceni vztahu...nemohla som na neho zabudnut a teda ani zacat novy vztah.
moja chyba :((
u mna to vyriesil listom,lebo nebol schopny mi to povedat do oci. odvtedy si myslim,ze muzi su nezodpovedni slabosi
hmmm...rok a odvtedy sa Ti este nepodlomili kolena...:)
teda viem presne, lebo bol piatok 13 a presne na moje narodky...Hi..tak som sa aspon usmial ze aspin nejaka symbolika musi byt..
pete,nikdy neprideme na nic,len budeme filozofovat a obhajovat raz jednych, raz druhych...a utesovat sa a hnevat sa...:))
pre pete: No asi rok bude...
to mi ver giv-teda ak to bolo pre mna-ze to bola najtazsia vec v mojom zivote, vtedy som si povedala dost-uz viac milovat nebudem.