Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
pre 8: Neviem dufam, ze je. Nerobil som ziadne sceny, rozlucil som sa snou s jej rodicmi a odisiel. Niesme v kontakte....
nevratil by som sa do toho vztahu, aj ked som ju miloval viac ako seba, dal som jej vsetko. Ale bola to jedina zena, ktoru som kedy miloval, a od vtedy sa hladam v nezmyselnych vztahoh ktore mi nic nehovoria a nechcem ublizovat tak radsej som sam....
Viem odpustit, ale zabudnut nie, a asi by to uz nebolo take ako predtym...takze nie
ano bola-v nom.
Nezastavam muzov, to nie...ale predsa si myslim, ze kdesi bola chyba...
nesuhlasim,su pripady ked za rozchod niesol plnu zodpovednost iba muz,ked mal vztah v ktorom mal vsetko a predsa mu to nestacilo.
Brunca: pri rozchode su na vine vzdy dvaja, pretoze po kadzej akcii nastava reakcia a "bez vetra sa ani listok nepohne"..kazdy ma iny podiel viny, ale ma..
a je stastna ? nemala chut sa k tebe vratit ? ozaj a stal by si vobec o to keby sa chcela vratit ?
presne giv-pocuj ty si moj klon cico???
bez urazky ale muzi si dokazu lepsie vyplnit samotu aj uzit, takze je pre nich jednoduchsie cakat na tu svoju pravu.zena, slusna zena si to nemoze dovolit.
Ja vas chapem, ze po tolkych rokoch mate nazor iny, ja by som mal asi tiez podobny...ale musi sa s tym dat nieco robit...
No rozhodne nemozes hadzat vsetku vinu na chlapov. Kvoli tomu ze Ta niekto velmi sklamal sa zivot nekonci. Aj mna sklamala zivotna laska, skoro snubenica...a co? Berem ze sa stlo ale idem dalej, bolelo to ako des, a doteraz si lizem rany...ale nehadzem vinu na nu...jednoducho stalo sa...
sl.muz, lebo medzi nami a tebou je jeden malinky rozdiel. vsimni si,ze brunca pise o 6-tich rokoch, a ja mozno o viacerych...tusim 8!uz to ani nepocitam. este donedavna-rok,dva bol moj pohlad trochu optimistickejsi ale cas zabija nadeje.ten bolavy a naplneny osamelostou.
tvoja predstava,coby si nam asi napisal po 6-8 rokoch samoty?? predstav si,ze by take roky boli pred tebou.mozno by si vydrzal 5?? ńo, neviem, ci aj tych 5 by si zvladal.