Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
pre giv: Ja som sam tolko rokov,ze iny by na mojom mieste uz davno skoncil niekde v blazinci.Ale stalo ma to vela sil sa ako tak prisposobit samote a naucit sa s nou zit.
Vsak s tym s tebou suhlasim...odpustit-nezabudnut...to je samozrejmost!
brunca, vsak sa tesime,veselime,ale prideme domov a sme same ako prst. a to by sme sa uz tak rady venovali nejakemu muzkovi...starali sa o to,aby mu bolo dobre,aby bol s nami rad a stastny...ale muzi asi potrebuju len take rozsafne babenky,co s nimi stale flirtuju a vysedavaju v nocnych podnikoch...alebo co ja viem?? normalne si vsimam,ze sa s nimi neda porozpravat o normalnych veciach, lebo chcu hovorit o vsetkom,a zaroven o nicom...pretoze ked sa chytim jednej temy,tak okrem par povrchnych poznamok k nej nemaju co dodat.a ked si vsimam nejake dievciny...reku, ze sa nieco naucim o tom,ako konverzovat s muzmi...tak :((( asi nemam zmysel pre nezmysel, ale vulgarizmy nepouzivam, v pijatike sa nevyznam a sex sa mi nezda najvhodnejsou temou pri obede.
...ozi, slusny muz, prosim ta, o com sa vy muzi, najradsej bavite s dievcatami?
no vidis tak mi teraz povedz ako sa odvazit na novy vztah,prijat lasku ked dokazes dat vsetko a predsa im to nestaci.
asi nepresla dost dlha doba na to aby si bol schopny milovat niekoho noveho...takze radsej vyckaj ,vsetko chce svoj cas.
ale musim priznat ze v zivote som viac neplakal ako vtedy,....hi..
Dakujem :o)
sakra to je moje zivotne motto- odpustam ale nezabudam!
aj ked sme v presile,nedaj sa.
suhlasim s laura24
Oki :o) teda aj v nom...vacsinou v nom. Moze byt?