Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
Slusny, to nie je zle riesenie, rozbalit to na nejaku potom vo velkom style, len najst taku, ktora za to stoji... No ja som si tiez povedal, ze ak este jeden vytah, tak jedine do konce zivota a ta kocka musi byt vazne vynimocna.
pre 8: you too...tak care....see you tomorrow
slusny_muz - sweet dreams...
ale cosi nepreboli nikdy.
giv ma pravdu....ja viem ze ked je ten rozchod cerstvy tak musis prejst miernou depkou....ale co boli to preboli...
Dobre zlaticka ja uz dnes koncim,idem si spravit vonavy kupel....papa zajtra :)
jasne ved slovenky su najlepsie a najkrajsie zeny na svete! vsak giv. a slovaci zas najlepsi a najkrajsi muzi na svete,len dost bojazlivy.
pre 8: thanks a lot..
fakt mas zmysel pre humor,zlaty.
john33, ale ved mas iba33. to nic neznamena. vies,kolko babeniek tu pobehuje nezadanych? a tie starsie su aj zrelsie a mudrejsie a ustalenejsie. a ak chces mladsiu, tak muz to ma lepsie, to nie je take...ako starsia si vybrat mladsieho.
uz si sa vzdal?? ja osobne poznam 33 a 35 rocnych pritazlivych a dobre zabezpecenych,ktori su zatial sami. doslova sami.
ahoj, z psychologického hľadiska je to tak, že ženy si vyberajú potencionálnych otcov svojích detí, a žena chce, aby sa jej dieťa dokázalo o seba postatrať, bolo zaujímavé, iné, drsné, to znamená, aby sa podobalo na svojho otca a tie dobré vlastnosti, aby malo po nej