ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
petkaaaaaa velmi dakujem,upokojila si ma.najprv mi driclor nepomohol prvy tyzden.ale neskor soms i ho dala teda len dvakrat do tyzdna a pomaha.urcite si ho nedvaj kazdy dne lebo to starsne vysusuje.
Dufajme ze dojdu s niecim ucinnym bez hlinnika...
ja som si vcera kupila driclor.
ANJELICEK: mne to raz ucitelka biologie vysvetlovala takto: nic nie je skodlive, pokial je to v malom mnozstve. takze sa nemusis bat. pokial ho pouzivas tak ako pises, tak je to v poho.
ja sa len modlim, aby mi ten driclor pomohol... potom uz len vyriesit nadmerne potenie ruk a mam to :D
RNG ale ked mi insie nepomaha??? vyskusala som uz tolko pripravkov a stale sa potim, jedine driclor mi pomohol.pouzivam ho len dvakrat do tyzdna,myslis ze moze uskodit?
Dievcata, ja viem, ze chcete vonat jako ruzicky a antiperspiranty su pre vas samozrejmost, ale tento spominany je ucinny pre 20% obsahu AlCl3.6H2O, alebo ako to na obsahu je alumimum chlorid hexahydrat.
Toto je sol hlinnika rozpustna vo vode, ktora je schpna dostat sa do tela cez kozu.
Zamorenie hlinnikom je spojenene s Alzheimerovou chorobou, takze by som to neradil.
Existuju aj ine dezodoranty bez hlinnika, snad si medzi nimi najdete ucinny.
V USA su dezodoranty s hlinnikom prudko na ustupe...
ja som driclor pouzila 3krat v podpazusi od vtedy vobec ziadne potenie sice to stipalo asi drazdilo pokozku .Na ruky ho pouzivam uz tyzden nestipe ale ziadny vysledok zatial nevidim
coze? proti poteniu prestat pit kavu? isto to funguje? ja takisto kavu zboznujem, pijem ju kazdy den, mam na nu chut aj 2 krat do dna... ale snazim sa len raz. a ten Driclor, no neviem, mne sa hrozne potia ruky, kupila osm ho a uzivala asi 2 tyzdne a ziadna zmena
a pomáha ak potíte iba na chrbte? ma niekto takúto skúsenosť?