Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

kenza

Navod na pouzitie Dricloru: Den pred a den po aplikacii by si sa nemala oholit pod pazuchou. Pred aplikaciou sa treba osprchovat a hodinu pockat, kym sa pokozka dobre preschne a nasledne na to dat si driclor. Vzdy pred spanim. Rano ked sa zobudis si to umyjes a nanesies svoj normalny bezny antiperspirant alebo deo(co pouzivas). Ak to zacinas len brat, tak si daj taku kuru, par dni po sebe to zopakuj. Najlepsie 6 noci. A po tom uz staci raz do tyzdna, alebo raz za 2 tyzdne. Ako komu vyhovuje a ako velmi sa potis. Flaky na obleceni urcite mavat nebudes ale to neznamena, ze by si nemala pouzit nejaky svoj anti alebo deo.. Jak pise kamilka.. Ja si neviem predstavit, ze by som vysla von bez rexony:) a to driclor tiez pouzivam.. Ide o ten pocit sviezosti.. Sak ale to je kazdeho vec.. Ked to nanesies, tak svrbiet to moze, az tak pichat. To je to, co na tom tak strasne neznasam:))

adrianocka

....a newie tu niekto nahodou, ako je to s tymi lymfatickymi uzlinami a driclorom? ..... lebo mna by toto zaujimalo feeeeeeest ... Dikes ... :)

lulinka

ano aj na nohy aj ruky a podpazusie ,,mne v lekarni povedala ze to prvych 7 dni mam pouzivat kazdy vecer na ciste a suche podpazusie a potom zalezi podla potreby...

tomáš

Prosim vas zabera to aj na nohy?....dost sa mi potia nohy ,z coho nasledne mi aj zapachaju ...je to hrozne ,lebo sa uz bojim chodit aj nastevy,aby som neostal zahambeny ,ze mi pachu nohy.....ak ma stym niekto skusenosti prosim o radu

emma18

kamilka: dala som si ho trosku ani som tu gulicku neprevracala len tak jemne som parkrat presla. ale teda asi staci len jeden krat prejst ze?

kamilka

asi si si ho dala veľa,fakt stačí len trošičku,aj mňa to prvý týždeň štípalo a svrbelo,potom to prešlo

emma18

vcera vecer som si dala prvykrat driclor a myslela som ze umrem. celu noc som nespala a trpela. hrozne ma to stipalo. to bude tak vzdy alebo len ten prvykrat? lebo neviem ako moze toto niekto vydrzat a v klude zaspat.alebo je to normalne a vzdy to tak bude stipat?

miska

Noo a baby ete mi povecte zee ako mam prist na to ze ako casto si ho davat? ako ked si ho us nebudem davat kazdy den.. co ak si ho nedam dva dni zoberem pekne tricko a bude cele spotene?