ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
ahojte! ja som si driclor kupila nedavno a som s nim nadmieru spokojna. uz po prvom raze som sa na druhy den citila ako novy clovek. je pravda, ze ma tiez trochu stipal, ale stoji to za to!!!:)
pouzivam driclor ako som uz pisala v teme.ale neodporucam si ho davat v den ked sa holite:)
Driclor je super vec. Používam ho už 2. rok. Cez leto nepoznám prepotené tričko. Bez neho som uplne stratená a nervozna. Ja si ho nedávam večer po sprche a po holení podpazušia, ale vždy až ráno, lebo ma tiež neskutočne štípal. Ale ráno je to v pohode. Vyskúšajte, mal by ho mať každý, lebo niektorí ľudia .... cítiť ich už po ráne. Fuj.
houby za driclor som vyhodila 295 Sk,pomahal to je pravda,ale ked som si ho naniesla vecer tak som ani zaspat nemohla vsak to bolo utrpenie,tak o stipalo jako .....Staci ked pojdes k endrokinologicke a kazdy den sa osprchovat,pouzivat lady speed stick,pit,pit,pit caje mineralky a vysledok sa dostavi viem co hovorim...
No ahojte mam len 14 rokov ale strasne sa potim.. uz len ked dojdem do skoly som spotena..citam tu vase fora a som prekvapena kolko ludi ma takyto problem..lebo vo svojom okoli takeho nikoho nepoznam...chcela by som si kupit ten driclor...vazne to pomoze??
Tiez som mala problem s potenim.Vyhodila som vsetku beznu kozmetiku ktoru som dlhe roky pouzivala. Kupila som si bio rastlinne mydlo, bio krem a bio dezodorant.Po dvoch mesiacoch pouzivania tejto kozmetiky nemam absolutne ziadny problem s potenim a ani ine kozne problemy. Citim sa fantasticky...a lutujem ze som to nespravila skor...
Tak to je asi individuálne, lebo ja som si ho dala po 3 hodinách po sprche a štípalo ma to aj tak. Teraz mám pauzu po prvých 5-tich dňoch nanášania a uvidím keď si ho dám znova. Hádam to už nebude tak štípať.
uz som to tu niekde pisala,nebude to stipat ak si ho aplikujete po viac ako hodine od kupela,cize o 2 az 3 hodinky po kupeli alebo sprche,ja som to skusala po menej ako hodine a stipalo to tak,ze sa nedalo vydrzat,potom po hodine,stipanie bolo miernejsie a po viac ako hodine,vobec nestipalo.
Driclor je fakt super, všetkým odporúčam, už po prvom raze ako som si ho dala, som sa nepotila. Nevýhoda je to štípanie, ale oplatí sa vydržať. Kúpte si ho a neobanujete.