Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

peterr

a prosim vas nepoznate nejaky pripravok ktory uplne zastavy zvysenu potivost na chodidlach? velmi by mi to pomohlo

ushko

lilaa: aj mne, a plus mam trosku zvacsene, zdurenejsie uzliny pod pazuskou.. neviem, neviem, ci je to uplne v poriadku, viete o tom niekto nieco viac?? :o)

Lilaa

pocujte mne ostavaju take hnede flaky na pazuche potom.. ked si ho dam a na druhy den mam uplne taku hnedu pazuchu po par dnoch to je lepsje ale nezmyzne to uplne to aj vam?

cindy525

Ahojte, ja som si ho kupila minuly tyzden. Poviem vam, je to super vec - vobec nestipal a uz po dvoch dnoch som sa nepotila. Az mi je to divne, lebo som bola zvyknuta, ze mam kazdy den mokre tricko. Veelmi pekne dakujem vyrobcom :)

mary-anne

dajrokan, no to je zaujimave teda, ze si ho tam ty nenasiel. ja som si ho odtial objednavala nedavno, ako som pisala.. bolo to akurat v tom obdobi, ked ziadne lekarne ho nemali. ked nie je v ponuke, objednaju ho..
ale to je teraz zbytocne, kedze ho uz maju aj v lekarnach. a veru, stale lacnejsi. ja ho pouzivam uz vlastne treti rok a pred tym stal okolo 250sk..
jara, no je mozne, ze je skodlivy, ved ako skoro vsetko okolo nas.. ale ked tak uzasne pomaha! ako som pisala, pouzivam ho treti rok a zatial je vsetko v poriadku..