ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
Prosim Vas ako sa da driclor objednat z netu??
Driclor sa stiahol, pretoze obsahuje prilis vela hlinika.Preto mate podrazdene podpazusie, palenie, svrbenie...
ahojte maju ho uz v lekarnach??????
pouzivaj ho len cez noc! len ho nehaj dobre zaschnut:)
mne pomohol uz po prvom krate.. pouzivam ho uz druhy rok ale to len sem tam raz za 2tyzdne pre istotu:)
a to som sa potila fuuu jak kon:DD ale fakt to bolo strasne so mnou.. tereaz uz ani kvapka:) .dakujem za tento zazrak:)
ahoj ludia, tak ja som dne druhy den co pouzivam driclor a tricko som mala trosilinku spotene ale az tak nizko, uplne pod urovnou pazuchy, akoby ten pot hladal inu cestu...ale inak super, uvidim ako dalej. No inak vsetci tu pisete ako vas pali a svrbi a u mna zatial ani naznak...tak neviem, ci je to dobre alebo zle.
????velmi sa potim nad hornou perou mozem ho tam pouzit?????
nenanasaj kazdy den, mne staci tak cc 1-2x za 14 dni
Driclor je velmi dobrá vec, ale ostava mi po nom nepekné podpazušie, tmavé, hnedé, niekde podráždené, čo s tým? poradíte niečo?
ahojte,ja mam tento pripravok doma...na davkovanie dajte poriadne pozor,ja som si natierala dlane lebo stale som ich amla spotene a uz som nevedela,co s tym.no s torcha som to prehnala tak mi to spalilo ruky.teda boli uplne vysusene a zisla z nich koza.v pohode,nebolelo ale aj tak to bolo dost neprijemne.jemne si potrite miesta ktore potrebujete pred spanim a rano poriadne umyte.asi po tyzdni alebo dvoch by malo potenie ustupit.potom staci natierat len raz za cas.a dajte ozaj pozor nech sa nespalite...
a zas ho v lekarnach nemaju, aspon u nas nie, no nastastie, sa stale da objednat z netu, sice to vyjde drahsie, ale to je jedno,hlavne ze pride :o))