ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
ano, driclor uz prestali vyrabat
Ja som si hneď objednala 2 ks á 8,10 eura + donáška firmou GSL 5,40 , čiže som platila 21,60. Ale bola som rada, že to mám, lebo v každej lekárni mi povedali, že už dva mesiace ho nemali, že je zastavená výroba
ahoj beuska kolko si za to platila pls? myslim aj s postovnym so vsetkym?
ahoj elviee a kde pls byvas?kde si hho kupila?
U nas maju lekaren plnu Dricloru...
Ja som objednala tento týždeň v pondelok driclor cez DocSimon - internetová lekáreň a v stredu mi to doručili
objednavali ste si pls driclor alebo nieco ine cez ...-odkaz odstránený- ??? chcela y som vediet ci je to bezpecne dakujem
ja ho pouzivam na nohy a ruky, na ruky je uzasny, staci 2-3x zasebou a nepotia sa mi dlane aj 2-3tyzdne
na nohach je to horsie, tam treba pouzivat asi sustavne tyzden a vydrzi mi to tiez ten tyzden, ale kedze sa mi velmi potia chodidla pouzivam najma kozenu otvorenu obuv a ide to
do podpazusia som ho este nepouzila, nie je treba
ale ruky a nohy ma trapia uvazujem aj o operacii, ktora prerusi potne kanaliky, nepodstupili ste ju niekto?
No este pred pol rokom to bolo strasne s tym driclorom . Natieral som sa v podpazusi a to bol strasny horor . Neuveritelne to stipalo a pokozka bola totalne zhorena bol to ako trest . Potom driclor ztiahli z obehu pretoze obsahoval nejake skodlive latky a potom sa zase zacal predavat a odvtedy sa natriem raz za 4 dni alebo tak nejak a absolutne ani trosicku to nestipe . Zaklad je dodrzovat to co tam je napisane ! Neskrabat sa tam a neholit 24 hodin pred natieranim