Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

VENERESEPETA

driclor je podla mna blbost od vtedy ma pali podpazusie stale a svrby ako som si ho dalla a ani nepomaha mi nemuoze to byt ti ze mam len 15 rokov?

mary-anne

ja000-- ja ho pouzivam uz aspon styri, ci pat rokov a nic mi nie je.
driclor je to najuzasnejsie, co vymysleli!! radsej ho budem pouzivat, ako sa stale hanbit za flaky pod pazuchami!! :)

ja0000

Takze podla mna neni vhodne pouzivat driclor lebo obsahuje hlinik, ktory sposobuje rakovinu, sposobi ucpatie potnych zliaz a tym sa vam pot v tele hromadi, zle latky, ktore sa takto vyplavuju teraz sa usadzuju vo vasom tele a looooogicky, ze to nema dobry vplyv na vase zdravie.Ja tomu verim ze to sposobuje rakovinu, aj keby bolo lepsie keby som nemala pravdu :)

veronicka :D

ahoj ja pouzivam driclor asi tyzden citim zmeny..no neviem ako dlho ho mam pouzivat a tak po tyzdni mam prestat ci ako?a potom zase kedy?????????????,prosim kto s tym ma skusenost poradte......a este ja nemam ziadne take ze svrbenie alebo palenie alebo nejake skvrny na kozi alebo tak nieco...je to tiez v poriadku?dakujem :D

Fireblade31

AHOJTE!! vcera som si kupil ten DRICROL a je velmi dobry je pravda z to stipe ale da sa to vydrzat, uz sa vobec nepotim!!kto ma velmi velke problemi potenim odporucam aby si kupil ten DRICROL :-)dobra vecicka!AHOJTE