ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
No, takže, včera som to asi zakríkla. Dala som si večer driclor a po pár minútach ma začal najprv len trošku štípať a potom stále viac. Až som to nevydržala a asi po hodine som si ho musela ísť umyť. Stále nechápem ako je možné, že prvý krát ma vôbec neštípal a teraz áno. :( Možno som si ho dala včera viac, alebo čo?
včera som si kúpila driclor a večer ho prvýkrát použila. bála som sa, že bude hrozne štípať ako som tu čítala, ale mňa neštípal absolútne vôbec. všetko som dodržala, predtým som sa neholila a aplikovala som ho hodinu po sprchovaní. Vôbec som ho necítila, mohla som pokojne spať. Ráno som umyla a dala antiperspirant. Všetko úplne v pohode. A driclor naozaj funguje. Po celom dni mi tričko ostalo suché. :) Fakt je super.
baby mňa driclor tiež velmi štípe je síce účinný a skúšala som to s ním vela krát aj s dlhším odstupom času ale štípe a svrbí jak šlak a pritom som si ho dávala naozaj málinko podla rád z netu, chvílu nechala posobiť a umyla :( a samozrejme nikdy nie po holení.
Ale prečo vlastne píšem minulý týždeň som si kúpila antiperspirant od Vichy 7-dňová kúra a účinkuje tiež spolahlivo a hlavne je jemný a vobec neštípe už po prvom nanesení žiadne flaky od potu-prosto super :) naozaj odporúčam :)
Potom mám zlé informácie :D ospravedlňujem sa..rob podľa návodu :D
tak ja som si ho v piatok kupila a dnes ho idem prvykrat pouzit :) dufam ze zaberie lebo mi to potenie lezie hore krkom...je to hrozne!! :( no a na obale pisu ze potom ako si ho umyjem mam si dat anti-perspirant..len tu niekto napisal ze nie...tak co mam robit? pls poradte :D
ahojte JA SA TES VELMI POTIM A JE TO VELMI NEPRIJEMNE BOLA SOM SI PRED TyZDNOM KUPIT TEN DRICLor A POMAHA MI ALE VELMI TO STIPE A MAM STOHO CELU VYSTIPANU POKOSKU a newem celu noc spat tak mam ho nadalej pouzivat kto pouziva driclor uz dlhsie a stipe ho to tes prosim poradte mi prosim dakujem
to help - Skusal si niekedy detoxikovat telo ? Ja som sa o to pokusal velmi dlho a neviem ako ostatnym , ale nic mi nepomohlo za dlhy cas . Bol som zufaly , pretoze som sa potil stale a jedinym vychodiskom bol Driclor . Co mam k tomu dodat . Zijeme v 21. storoci a ja potrebujem okamzite zbavenie potenia .Zajtra ma moze zrazit auto .
driclor sa používa jeden krát denne a to večer pred spaním.. ráno si už nedávaj antiperspirant.. odporúčam ho do tých 5 dní by ste mali zbadať menej potenie :D a na potenie rúk a nôh nezaberá :) len pod pazuchou :) a je pravda že kúsok štípe ale pre krásu všetko :)
darjokan- precitaj si aj toto
Nadmerné a časté potenie je dôkazom toho, že telo si už pomáha vo vylučovaní odpadových látok formou potenia. Vtedy už obličky a pečeň pracujú na plné obrátky a nutne potrebujú pomôcť. Je to tzv. zostupné vylučovanie odpadu, kedy už telo nedostatočne vylučuje odpadové látky stolicou (je nepravidelná a nedostatočná), a kedy už pri nedostatku tekutín obličky, nestačia vylučovať odpad, jednoducho telo si pomáha zvýšením potenia. Používanie rôznych prípravkov proti poteniu nie je riešením. Prípravky proti poteniu vyradia z činnosti potné žľazy a často dochádza k ich poškodeniu. Je rozumnejšie zbaviť telo toxických látok a potenie sa stratí.
www.programzdravia.sk
Ze obsahuje hlinik ktory sposobuje rakovinu ? Ano , ale urcite nie v takom mnozstve , aby sa ti nieco stalo . Organizmus sa precistuje a driclor dava do tela uplne zanedbatelne mnozstvo neziaducich latok .