Velka nadvaha- ZMENME TO!- hladam partacky

lulu999

Ja som dnes jedla toto:
ranajky: jablko stredne
desiata: jablko stredne
obed: 2 velke mrkvy
olovrant: jablko velke
vecera: 1 velky kalerab (este som ho nezjedla, mam v plane)

majka_

samozrejme to viem suzen_ :o), ja len mam taky zly zlozvyk sa vazit niekedy vecer i ked viem, ze to je zbytocne. takuto vahu som mala asi preto, ze som vypila vela vodicky. rano som totiz mala myslim 77 kg. cez vikend som ani necvicila, lebo som bola na brigade cele dni a normalne mi to chyba. dnes som inak zjedla dost hlupe veci... tak trochu:
R: jogurt
D: nemala som
O: normalny aky mamka navarila (dusene masko a zelenina)
Ol+V: bolo to spojene a mala som 4 kopceky zmrzliny s ovocim (brigadujem v zmrzlinke :o)

barelka

majka aj ja som kilo pribrala ako som zacala cvicit na zaciatku.. neviem preco, ale tiez mi kamosky spominali... ale nemam pocit zeby som nabrala svaly, tym to nieje urcite...

karlicka, jasne ze kto chce si cas najde, to som vzdy tvrdila aj ja, ale sama som sa presvedcila ze nie vzdy je to tak... proste ze chvilu sa snazim, no strasne ma to vycerpava ked musim na tolko veci mysliet a mat vsetko rozplanovane... potom to nechcene vzdy prerusiim, a takto stale dokola...

sa to nezda, ale chodim na vysku, mam popritom dve roboty plus este nejake sukromne zakazky, snazim sa chodit cvicit... nikdy rano neviem kde budem o ktorom case... navyse byvam este s nasimi takze vari prevazne mamina...

takze preto sa mi nikdy neda dlho to dodrzat... no teraz sa mi pred chorobou darilo asi tri tyyzdne, takze ked som este stale na PN mi to celkom vyhovuje :D

majka_

ked ste zacali cvicit, kolko ste na zaciatku pribrali? som pocula, ze sa tak priberie trocha. totiz teraz asi tyzden cvicim a som pribrala zo 78 na 79,5 (tak mam teraz vecer, som sa rano nevazila, lebo som isla na brigadu).

karlicka

myslím si,že kto chce-čas si nájde.ja som si ho našla a schudla som od jan.08...doteraz z 98kg na 75,3kg.to je pekné,či nie? no to je každého vec-akým sposobom chce schudnúť.hlavné je,že žiadny jo-jo efekt sa nekoná...teda aspoň u mňa nie :)držím ti palce

..lenushka..

biomerka.. takto by si ´schudla´ jedine svaly.. tuk urcite nie.. a ak by si potom zacala jest hoci aj pravidelne, okamzite by si pribrala.. takze neodporucam.. lebo potom je to zacarovany kruh.. a samozrejme uplne zniceny metabolizmus..
a ostatnym babam.. ovocie sa snazte papat iba doobeda lebo obsahuje vela cukru, ktory uz pobede naspracujete..

majka_

businka, som z presova a plavat chcem ist zajtra na mestsky kryty bazen co mame v meste.

biomerka, moj nazor je, ze ti nepomoze, ak budes denne jest napr. len 1 rozok. mozno ti to z pociatku bude stacit, ale potom si organizmus bude pytat aj cukor, mineraly, vitaminy, tuky a pod. a napokon to nevydrzis a zjest vsetko, co ti pride pod ruku - moja vlastna skusenost. tiez som si myslela, ze vydrzim a skusala som to par krat a i tak sa to nepodarilo. tak fakt by som neriskovala. ja sa uz snazim pravidelne stravovat vyse tyzdna a schudla som pekne 1 kg zatial. s pravidelnou stravou to ide pomalicky, ale ide a to je podstatne. a zas ked schudnem 4 kg za mesiac, tak to bude super. lebo budu to kila, ktore uz nepriberiem pri jojo-efekte. takze ti odporucam pravidelnu stravu hned a neponahlat sa s chudnutim. ja som sa ponahlala a dospela som k zaveru, ktory cini 10 kg nadvahy.