baby aj ja som mala nadvahu... od detstva, cize ja som nepoznala pocit co je to byt stihla ako baby na ulici, ktore som vidala... Mozem povedat, ze som v zmenu ani nedufala, no 1 na den otvorenych dveri v Bratislave, bola otvorena posilka, zadara, tak som sa s mamou prekonala a sli sme to omrkat. Bolo to cca pred 3 rokmi. Odvtedy som sa tak namotala, ze som bola zavysla! Kazdy 2hy den minimalne. Postupne aj mama zacala varit lahsie jedla, menej oleja, ale jedli sme vsetko. Vaha isla dole. Nasla som si priatela a motivovalo ma to, ked sa vyzleciem, ze chcem byt pevna a nie makkunka vata a to uz som bola stihlejsia. Tak som rok chodila pravidelne do posilky cca kazdy 3ti den, plus sezonne sporty, korcule atd. Stravu som zmenila len v tom, ze olej pouzivam minimalne, a casto olivovy, namiesto light margarinu normalne maslo a namiesto bielych rozkov celozrnny chlieb. S kazdym masom jem kopec zeleniny ale aj normalnu prilohu:ryza, zemiaky...atd. Kupila som si digi vahu a vidim na nej, ze i ked som schudla "len" 6 az 7 kil, tak to nie je presne, schudla som strasne vela tuku a pribrala veela svalov. Mam ich 42 % co je nadpriemer na moje proporcie, ale vdaka nim teraz mozem jest vela a hocico, ak mam chut :D Dakujem sportu :)