Velka nadvaha- ZMENME TO!- hladam partacky

suzen_

lenka nizna

toto co si napisala je neskutoocne pramalo..ako to uz niekto napisal..s tymto si vahu mozno tak zdvojnasobis..ved uvidis po case..a hlavne ake ziviny ma telo z toho co si napisala..

ked cches schudnut tak si precitaj o tom par informacii alebo sa s niekym porad..ale s tymto to len zhorsis ako tomu pomozes..

lenka nizna

r-ananas
o-zemiakova kasa
v-jablko
..neviem mne sa to ani malo nezda...hlavne je ze niesom hladna aspon sa necitim a pijem vela vela vody 3l mozno aj viac

majka_

ja nemam taku vahu, co by mi % tuku ukazovala, ale mam digitalnu vahu klasicku. u mna je problemom nepravidelnost, i ked sa snazim mat teple jedlo kazdy den. cvicim pomenej a je to chyba. musim tie kg dat dole, aj ked nie narychlo (tak do augusta), ale mat spevnenu postavu kus.

pre lenku

strasne malinko jes..takto len priberies..alebo schudnes a ked si das co len o nieo viac priberies este aj s jojoefektom

lenka nizna

00majka00 tak to sme na tom uplne rovnako :)ja potrebujem dat dole tiez takych 15 kilogramov 168-75kg
r-ovsene vlocky
0-paradajova polievka
v-ananas...a ziadne cvicenie som leniva sa mi nece

OOmajkaOO

Tak babyzne moje ja sa k vam pridavam tiez...ak mozem...ja mam tiez cca 15kg nadvahu, mam 21r. 165cm a 75kg...tak to je dost co robit,uz som zacala dnes

barelka

sweet_lolitta, tak to gratulujem, je to super :)
ja chodim do fitka tak dvakrat za tyzden, nakolko cas viac nedovoli, tiez ma to clekom bavi, len keby to tolko nestalo :)
aj ja sa snazim jest zdravsie, len este byvam doma, som na vyske, tak je to tahsie ked doma vsetci na kolaacoch, a roznych nezdravych veciach. nastastie mam odjakziva rada len kuracie a morcacie maso na prirodno so zeleninou, tak ine maso domna nikto nedostane.

a majka_, jasne ze mozme, to ze som napisala ze hladam hlavne baby s vacsou nadvahou neznamena, ze inee odbijem :)len som sa zle vyjadrila :)

sweet_lolitta

baby aj ja som mala nadvahu... od detstva, cize ja som nepoznala pocit co je to byt stihla ako baby na ulici, ktore som vidala... Mozem povedat, ze som v zmenu ani nedufala, no 1 na den otvorenych dveri v Bratislave, bola otvorena posilka, zadara, tak som sa s mamou prekonala a sli sme to omrkat. Bolo to cca pred 3 rokmi. Odvtedy som sa tak namotala, ze som bola zavysla! Kazdy 2hy den minimalne. Postupne aj mama zacala varit lahsie jedla, menej oleja, ale jedli sme vsetko. Vaha isla dole. Nasla som si priatela a motivovalo ma to, ked sa vyzleciem, ze chcem byt pevna a nie makkunka vata a to uz som bola stihlejsia. Tak som rok chodila pravidelne do posilky cca kazdy 3ti den, plus sezonne sporty, korcule atd. Stravu som zmenila len v tom, ze olej pouzivam minimalne, a casto olivovy, namiesto light margarinu normalne maslo a namiesto bielych rozkov celozrnny chlieb. S kazdym masom jem kopec zeleniny ale aj normalnu prilohu:ryza, zemiaky...atd. Kupila som si digi vahu a vidim na nej, ze i ked som schudla "len" 6 az 7 kil, tak to nie je presne, schudla som strasne vela tuku a pribrala veela svalov. Mam ich 42 % co je nadpriemer na moje proporcie, ale vdaka nim teraz mozem jest vela a hocico, ak mam chut :D Dakujem sportu :)