Velka nadvaha- ZMENME TO!- hladam partacky

biomerka

baby co keby som schudla tak ze budem jest co najmenej (pretoze to je umna normalne, niekedy zjem za den jeden rozok a staci mi to) a potom ked schudnem presla by som na pravidelnu stravu? predpokladam ze by som nejake tie dve kila pribrala, ale poitom by si telo zvyklo na pravidelnost a chudlo dalej nie???

majka_

cize sranda je, ze olovrant som mala o poljednej :o) ale akoze ratam tak, ze si to zajtra rozplanujem uz lepsie fakt. len dnes som bola uponahlana, pisomky a take veci v skole, takze som nedavala bacha na cas. a zas vzdy lepsie schrumat predcasne olovrant (v mojom pripade bananik) nez zjest narychlo keksiky a jest v strese. pekne som sa na obede upokojila, pomaly jedla cestovinky, rychlo ma zasytili (obrovske porcie davaju a mne normalne stacilo pol davky).

inak idem dnes na speening, vcera som bola si zabehat trosku a zajtra by som chcela zacat s plavanim. tak dufam, ze sa to podari :o)

majka_

mne sa zatial dari tak, ze stojim na vahe 77 kg. pravidelnu stravu sa snazim mat aj dalej, i ked vcera ked som bola odcestovana, tak som nevydrzala a mala som pekelnu chut na sladke. tak som si dala keks Lina. ale to az poobede. a dnes sa zatial tak drzim bez sladkeho a mam sa fajn. i ked nedodrziavam kvoli stresu presny cas jedal (napr. obed iba o 12:00 hod.) a aj chodim do skoly a tam na obedy nechodim, lebo nevaria bohviejak, tak som dnes zjedla:
R: (boli doma) jogurt+ovsene vlocky
D: (bola v skole) banan
O: (bola som v pizzerke) cestoviny
Ol: (to som bola este vzdy v skole, ale kus hladna, lebo ani cestoviny som nedojedla - rychlo zasytili) banan
V: chystam si dat jogurt alebo len ovocie - este neviem, lebo idem cvicit, takt uvidim, co si dam. ale asi ten jogurt

businka

Ahojte,

rada by som sa k vam pridala. Momentalne vazim 87kg a meriam 168cm. Moja najvyssia vaha bola 105kg, takze sa mi podarilo dat dole 17kg za pomoci pravidelnej stravy a pohybu. Ale veeelmi pomaly. V priemere chudnem tak 0,5 kg za mesiac!! Niekedy je to strasne ubijajuce :( Mam neskutocne spomaleny metabolizmus.
No a moj dnesny jedalnicek zatial je:
R: biely jogurt + 1/2 nakrajaneho jablka + psenicne otruby
D: banan
O: este nebol, ale chcem si dat zavitky :)

miruska22

Ahojte kocky, aj ja sa chcem pridat, zila som 2 roky v anglicku a pribrala som tam peknych 12kg, teraz sa ich snazim zhodit a zacala som aj 4x do tyzdna cvicit, ale len doma, ale ja mam strasny problem ja mam potravinovu alergiu a nemozem jest skoro ziadne ovocia a zeleninu, tak dufam za s vami to zvladnem.

babca32

Ahojte kocky mohla by som sa pridat? Ja som zila 2 roky v anglicku a pribrala som tam uctihodnych 12kg, ktore sa teraz snazim schudnut, zacala som pravidelne cvicit, tak 4x do tyzdna, ale cvicim doma, ziadne znicujuce hodiny posiky sa nekonaju, ale mam strasny problem a jedenim vecer a sladkosti, a tiez mam potravinovu alergiu a nemozem jest ziadne ovocie (len maliny) :-), ale verim ze do leta to zvladneme.

nelly15

ahojte mohla by som sa pridať potrebujem schudnut 10 kg ktore som nabrala na liečení z anorexie/bulimie leto ide a ja sa hambím =(( vážim 73,8 na cca 167 cm

barelka

elahop7... tie depky uplne poznam... boze tolko peknych veci by som si na seba vedela dat ale s tymito faldami sa to nedaaaa...

tak sa teda pridaj :)

inak rovno sem napisem co som dnes jedla...

r: kukuricne lupienky s mliekom
d: jablko s polkou bieleho jogurtu (nesmakovalo, tak som nedojedla)
o: lasagne

olovrant fakt nevladzem, a na veceru dojem tie lasagne.

elahop7

aj ja sa k vám pripájam. Mám 174 cm a už dobre vyžratých 108kg. No od minulého leta som pribrala 15 kg. Fúúj, do kelu, neviem prečo som sa tak spustila dolu vodou. Teraz na mňa chodia tak trochu depky, lebo čo si oblečiem, som v tom ako jaternica. Začínam s vami - parťáčky.