Velka nadvaha- ZMENME TO!- hladam partacky

lulu999

ahojte, zatial sa mi dari, vobec necitim hlad ani podivne chutky na cokolvek. Dnes som zjedla 1 hrusku, 3 velke slivky, stredne jablko. Vcera som zhresila jednym oranzovym twisterom, ale ma iba malicko eergie, myslim, ze 340kJ, takze pohodicka. Zajtra budem na seba prisna a v sobotu zjem aj nieco normalne a potom zacinam zase hladovat.

majuska_

miro: ak sa mam priznat, tak mojou slabostou nie je ani mastne, ani slane, ale skor sladke. ja si napr. hranolceky dam raz za uhorsky rok, mastne a vyprazane jedlo neznasam (skor zboznujem dusene masko - najma kuracie a zeleninku). ale zas nemozem kuracie dusene jest kazdy den. mam problem si len zostavit jedalnicek a kedze byvam este s maminou a surodencami, tak nemozem si sama vyvarat. je to komplikovane, ale musim to zvladnut.

miro.83

barelka:
Na zaciatku chudnutia som uz pracoval a na jedlo som si nasiel vzdy cas aj pocas prace, takze 5 krat denne jest mi nerobilo problem.
majuska_:
Pravda zo zaciatku som mal chut si dat nieco vysoko kaloricke aj som si ho doprial ale maximalne raz za mesiac. Moja strava volakedy pozostavala z hranoliek zo syrom, vyprazane rezne, parizsky salat, obalovane chleby z 8 vajec a 6-tych chlebov, francuzske zemiaky, halusky atd. Takze na sladke som nebol skor mastne veci ale dnes mi to nechyba. Si nepametam kedy som mal naposledy hranolky.

majuska_

juuuuuj ked ja som taka na zmrzku a nanuky a najma ked je horuco. ale skor som za rozne tie male smotanove nanuky, ako su napr. Jarka a ine. s tymi cestovinami som urobila chybu. trapi ma to kus. a pocuj, co so sladkostami? ako casto ich jes?

miro: teoriu viem, ale myslim, ze aj sam vies, ako sa tazko dodrzuje, kedze skusenost mas aj ty.

barelka

majuska_ : podla mna to nieje nic hrozne, az na ten nanuk :)
ale vecer by si si mala dat skor nejaky salat s nejakou bielkovinou, zemiaky obsahuju vela sacharidov co je na vecer velmi nevhodne... takisto aj ryza, cestoviny, pecivo a ine tieto veci ktore sa zvycajne davaju ako prilohy su na vecer nevhodne

barelka

tak to si stastny clovek miro ze si mal taku silnu volu :)

ja mam jedine stastie ze sladke uz dlho nejak nemusim, a co sa tyka napriklad masa, nikdy som nemala rada ine okrem kuracieho... skratka, ze nemusim sa obmedzovat kedze mam rada to co je zdrave

ale ini ludia s tym mozu mat problem... a navyse mne aj celkom pomaha ked tu vidim co baby jedia, niekedy mi nieco padne do oka, a ked uz neviem co si mam spravit, tak je to od nich dobra inspiracia.

a miro nemal si problem s pravidelnostou?? ked si zacal... neviem ci si este chodil do skoly, alebo do roboty...

miro.83

No minimalne poznaju teoriu? Ako pozeram na to co za den zjedia tak pochybujem ze maju vlastne nejake informacie, alebo mozno poznaju ale kaslu na to a ani si stym hlavu nelamu. Tiez som bol na hranici s obezitou ale dokazal som si povedat dost skusim sa zmenit. Nepotreboval som sa utesovat inymi, naucil som sa povedat tato torta vyzera dobre ale nedam si, skusim odolat a kazdym odolanim som mal lepsi a lepsi pocit zo seba. A ak to niekdo nedokaze tak nemoze cakat ani ze schudne.

majuska_

barelka, ja som z presova. dnes som tu svoju snahu nenormalne porusila. spapala som toho moc vela.

R: jogurt
D: celozrnnu bagetku, 10 dkg sunkovu salamku a 250 g cherry-paradajok
O: trocha zemiakov a maska, neskor banan
Ol: nanuk
V: pecene zemiaciky

aaaaaaaa... tak som sa ozrala doslova, nie ojedla...

samarka

boze uz sem nepiste tolko tu stranku, ved ju tu uz vsetci poznaju. respektive minimalne tu teoriu uz vsetci poznaju. tu im ide o volu a podporovanie.