Velka nadvaha- ZMENME TO!- hladam partacky

barelka

si si ista? o tom som este nepocula, soja sa velmi casto pouziva ako zdravsia nahrada istych potravin...

a aj keby bola, tak raz za mesiac (a ani to) ked si z toho mlieka spravim nieco tak ma to urcite nezabije..

barelka

fuha... LULU... to je presne to stravovanie, respektive "chudnutie" pre ktore som sa ja, a mozno aj inee baby tu, dostali k takymto problemom ake mame... z "tazkej vahy" 65 sa da tak velmi lahko dostat na MEGA VAHU 105...

barelka

miro: tak si mal asi pravidelnu pracu, vedel si si tozorganizovat, toje super. umna je to horsie, chodim na VS, mam robotu na polovicny uvazok, brigadu a este nejake sukromne zakazky popritom... som rada ked sa mi podari ist 2-3x do tyzdna ist cvicit...
nikdy den pred tym neviem kde dalsi den o ktorej hodine budem... cize je mi tazke pripravit si to jedlo, a hlavne nemozem chodit s piatimi doznami, v kazdej s inym jedlom :)

majuska: ja mam na sladkosti chut mozno tak raz za tyzden, niekedy si dam, niekedy ani to nie... niekedy si namiesto original sladkosti dam take rie raciolky obalene v jogurte, je to trochu sladke a hrozne mi to chuti... alebo mamu poporim nech mi urobi ryzovy nakyp... robi sa to so sojovym mliekom a ovocim podla chuti... chuti to uplne ako mliecna ryza z obchodu a pritom to je zdrave... recept mam z tej 90 dnovej diety...
noo baby mne sa to teraz nejak pomotalo

majuska_

lulu... vidim, ze si chces robit silou mocou po svojom. ok, rob si, ale nezabudni si pred uhladovanim k ppp precitat nieco o tych chorobach a tiez aj o dievcatach a zenach, ktore takto skoncili.

v

lulu som smutna ked vidim ako sa rutis smerom k ppp..ale je to tvoj zivot a hlavne tvoje telo,snad po dalsom jojo efekte ked naberies spat aj plusove kila si konecne uvedomis ako sa ma spravne jest

..ellie

och lulu.. obcas vazne nechapem.. zapamataj si, ze z tvojho jedalnicka su iba dve cesty - jojo efekt alebo ppp.. ale vsak dobre.. nejdem sa tu do teba navazat.. ved na to prides sama.. myslim to v dobrom..