Velka nadvaha- ZMENME TO!- hladam partacky

Mimi323

barelka, v pohode,len niektorí ľudia sú tu dosť agresívni, keď im niečo napíšeš a sú schopní ťa zato ukameňovať, preto som opatrná :) Proste informáciu som poskytla a každý s ňou naloží tak, ako uzná za vhodné. Už to je super, že si si to prečítala :)

kiwinka

miro: tak som to nemyslela. myslím tie čo ešte len chcú chudnúť... ako majuska, lenka nizna, nelly15 a iné čo sem písali...

to keď niekto chce poradiť z vlastných skúseností vôbec nekritizujem, zle som sa asi vyjadrila...

Mimi323

Jasné, že keď i dáš také niečo raz za týždeň, tak by ti nič nemalo byť, len by si mala vedieť, že to nie je super zdravé ako všetci tvrdia. Napr. aj kolu si dám raz za čas, ale viem, že to nie je zdravé a nemyslím si, že to prospeje môjmu organizmu. Tak isto je to so sojou, mliekom atď.
Nato je toto forum, aby boli ľudia informovaní a vymieňali si skusenosti a vedomosti.

barelka

no neviem, precitala som si to len tak letmo, takze nejdem reagovat na clanok.

no poznam ludi ktori uz roky jedia sojove maso, sojovie mlieko, sojove jogurty a podobne... a nemaju problemy, ani so stitnou zlazou...

a aj keby to bola pravda... nebezpecne je to ked to clovek je denne... je rozdiel dat si nieco raz za tyzden, alebo dokonca raz za mesiac...