Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko zarabate?

Lulu2011

hladusik - aj mna by to zaujimalo, tak to vyzera, ze aj ja budem musiet nieco take poriesit, ist do zahranicia, pri predstave, ze chodim do prace a zarobim 350 eur (vychod SR) a cely den od..m v práci a aj tak nic mi neostane po zaplateni nevyhnutneho, mi je zle

capricorn

zateplovac,fasadnik:) presov a okolie:(
driem jak kon a mam 4eur na hodinu:(cize od 600 do 800 eur podla hodin.
od kedy nejaky puk vymyslel pracu na dohodu tak cierna praca zacala prekvytat a platit odvody na svoj ukor aby sa urcita mensina v nasom state mala dobre a brala lepsie pridavki na 10 dementnich deti nehrozi:)

laurrika

ja som na VS,
otec zaraba 750 eur ako robotnik v Statnych Lesoch,
mama ako skladnicka 430 eur...
ale podla mna je to strasne malo oproti ostatnym krajinam EU...az na smiech

adka25

2000libier mesacne, robim ako opatrovatelka deti v Londyne. Sice vydavky su ovela vyssie ako na SK, hlavne za najom ale aj tak sa z toho da usetrit. tato praca ma uz nebavi ale v Londyne je dobre platena, takze...

ha-ha

hejko- si pekne trapny!!si myslis, ze ked sme v shangene, alebo v eu, ze je po starostiach? prace este viacej a su vzdy predsa krajiny mimo eu... takze toto je, bolo aj bude.. obavy nemam.. dovazat a vyvazat sa bude stale. a vzdy tam treba nejake opatrenia.

_Marek

no snazim sa.vzdy som sa snazil dat ludom pracu.ja som si postavil dom oni zase mohli dat dokopy svoje byty z penazi ktore sme spolocne tvrdo zarabali.
a radsej teraz priskrtim opasok sebe ako vsetkych vykopnem.asi tazko by som mal radost zo zarobenych penazi.