ahoj!robim prieskum o zarobkoch,prosim uvedte aj zamestnanie a ak budete chciet tak mozete napisat aj vas rozpocet,dakujem:)
Kolko zarabate?
karkulkaa - to mas super, tu pri takýchto vydavkoch ako si popisala ludia robia predavacky za 350 eur :( ked jeden z partnerov nahodou nemoze pracovat, hotova tragedia :((
zacinam si uvedomovat, ze to tu nenávidím :(
karkulkaa
rad by som ziskal odpoved z prvej ruky.
aka je moralka tam v Irsku?
dovolia si tam predavacky tak vela ako na slovensku? tj. su drze na zakaznika?
dik
1200 eur - predavačka Írsko
výdavky:
415 - úbytko
25 - internet
20 - elektrina
30 - plyn
80 - cestovné
70 - byt na Slovensku
cca 150 - strava
kozmetika, oblečenie a ešte sa niečo snažím odložiť
koncipietka - panecku, tomu sa vravi vyuzivanie, ked ti tak malo dava :( ci to je absolventska prax?
poradte mi, ako sa to da vyriesit, ked som nezamestnana, som evidovana na urade prace, a na brigade by som zarobila viac, ako je mozne - tych 133 eur je myslim limit, ako sa to da obist, lebo som si vyratala, ze by som mohla zarobit aj 200 eur. inak nemam ziadny iny prijem
BB kraj, nezamestnaná, dávky 295 Eur/6 mesiacov/ + práca pomimo 250-400 eur.
Nesťažujem sa,pretože nesplácam nič, bývam u rodičov zatiaľ a moje výdavky sú viac menej strava + drogéria, kozmetika, moje záľuby a oblečenie...Keďže veľmi rada nakupujem,neušetrím :))
Tak ja sa staram o male deticiky vo viedni mam 700e aj tak je to malo:(na osamostatnenie sa od mamy,a kupu vlastneho bytu si myslim ani neviete co vas zastihne a co vsetko treba platit
manzel ma ucnovku,robi v TT a ma zaklad cez 900 v hrubom plus priplatky za prescasy a vikendy...
Dobrý deň, ja som študovala 5 rokov právo. Teraz denne dochádzam za prácou 25 km, pracujem u advokáta, môj pracovný čas je od nevidím do nevidím a potrebujem mať u neho 3 ročnú prax, aby som sa mohla stať advokátkou. Plat - 275€ v čistom mesačne...
TT kraj, účtovníčka, 390€... keby som nežila s rodičmi, tak neušetrím ani cent.