ahoj!robim prieskum o zarobkoch,prosim uvedte aj zamestnanie a ak budete chciet tak mozete napisat aj vas rozpocet,dakujem:)
Kolko zarabate?
tak ale ja poznam 49 z 50 muzov, co futbal zboznuju, a teda:
- pozeraju zapas (prispievaju na reklamu, prispievaju na ich platy)
- tipuju na zapas
- kupuju si ajajdiajdajky, lebo v tom hral Hentamten
- su ochotny platit 30-50eur za 1 tricko s cislom svojho hraca
atd
suma sumarom, toto vsetko podporuje futbal a taketo mega platy..
Je ale tazke povedat, ci a akolko penazi sa z tohto mechanizmu dostane spat k detom, ktore chcu hrat futbal.. Kolko ihrisk sa na sidlisku vybuduje, aby boli deti zdravsie a nesedeli pred PC, atd.
Tam moje schopnosti vnimania koncia, lebo aj tak nic nezmenim. Ale toto som si vsimol, ked som tiez hltal futbal, hokej, atd. Ale vyrastol som z toho :)
ale ked tam vychovas dieta, uz na tom to dieta nebude tak mizerne ako keby vyrastalo tu....uz bude vediet jazyk, bude tam vzdelavane a nebude cudzincom
baby, ono to lahko znie..
ale tu vas ako cudzinca na vyssom poste nezamestnaju.. vsetko toto su len podradne prace - restauracie, kuchyne, hotely, predajne.. do banky alebo na iny lepsi post sa clovek ako sme my nedostane ! jednak z principu, ze si nechcu domaci pustat na dobre miesta cudzincov, jednak, kym jazyk nie je perfektny, nie je sanca.. vsade platia minimalku, aj ked ta je 3x vyssia, ako doma.. tu je to 6,08 libry na hodinu momentalne po novom.. do oktobra bolo 5,93 ..
fakt sa to lahko hovori, ale ak by sme mali kazdy den ranajkovat a vecerat ( hlavne jedlo mame v praci) tak mesacne minieme minimalne 100-150 libier na jedlo, ak neratam varene vecere ( maso a drahsie potraviny ) .. tu 3 kuracie prsia balene stoja 4 libry !! co uz nas to zaplatime za 2 kila ! ved potraviny su tu nenormalne drahe...
no a na 1 cestu do prace a z prace miniem od 3,60 do 4,40, zalezi od toho, ci idem metrom alebo busom..
cize krat 25 dni do tyzdna.. cca 100libier..+ priatel chodi len 1 cestu, takze ten len 50 minie..ale peso sa to prejst neda.. on sa vzdy obetuje, lebo to ma o polku kratsie ako ja a ide peso..
no ja urcite nie... :)
nie nepozeravam omega :) pre mna za mna mozu cely futbal kludne zrusit.
nie a ty ?
chces spravit revoluciu omega ??
Pozerate futbal? Tak sa necudujte!
Pozerate mama ozer ma ? Tak sa necudujte!
Pozerate TV ? Tak sa necudujte!
V reklame je vela a vo futbale, kde sa fixuju zapasy este viac..
A co potom premierligovy futbalista co ma stovkytisic eur tyzdenne za kopanie do lopty ?
Chceli ste kapitalizmus ?
TOTO je apitalizmus, bejby.
Tu ho mate!
Lulu2011 - som v TPP, chodím na pojednávania, robím všetko ako advokát, ale ja si prácu beriem aj domov lebo neraz to v práci popri návštevách klientov nestíham..
mna to tiez sokovala ked som ti videla v spravach. ked jeden trener zarobi tolko -nieco neskutocné - kolko zarobi prezident, premier, ministri? kurnik naco tu zivime takych darmozracov?