ahoj!robim prieskum o zarobkoch,prosim uvedte aj zamestnanie a ak budete chciet tak mozete napisat aj vas rozpocet,dakujem:)
Kolko zarabate?
mundam to si natom celkom dobre ako upratovacka.so Slovenskom sa to teda neda porovnat.
1400 euro
upratovacka
zahranicie
ja som ten co nizsie pisal.nitriansky kraj.stavebna firma.
a zabudol som dodat vydavky na skolu.este studujem architekturu.
Medzi 800 a 1100 Eur, Kosice, vyucovanie anglictiny na zivnost
....
ti, ktori zarabate od 700-800 eur a vyssie ste z akych regionov? z vychodu asi nie, ze?
priblizne 2000 eur.ale len vdaka vlastnej firme.ale kriza uz dolahla takze je to cim dalej tym menej.velke peniaze vsak som vrazil do stavby domu a vela prejazdim.
bezne vydavky su teda na,jedlo,dom,oblecenie,benzin...najviac penazi ide na moju dceru.peniaze su figa borova ktomu co nas caka este len.
60 eur ??? a zivotne minimum co ?
preco by sme mali cusat? To mi pripada ako heslo z cias komunizmu. Pokial clovek nema nejake vazne zdravotne problemy, ktore by ho obmedzovali do takej mieri, ze nemoze pracovat, potom to chapem.
Je sice kriza, ale podla mna, robota sa vzdy najde, len treba chciet, pracovat na sebe, zdokonalovat sa, studovat, snazit sa.
Nesťažujte sa a vážte si,že máte aspoň toľko koľko máte. I keď sa to zdá absolútne nereálne, niektorí z nás musia mesačne vyžiť zo 60 Eur. A musíme čušať a byť radi, že sme radi.
KE, nezamestnaná
dávky-210€
stipendium dietata-16,60€
"prácička"-200€
výživné-66,38€-oficiálne
výživné-300€-neoficiálne
bývanie-110€
poistky platí EX
žiadne dlhy a hypotéky, takže všetko je na stravu, kultúrne vyžitie, ošatenie a ešte aj čosi ušetrím